۱۴ مرداد ۱۳۸۸، ۱۶:۵۷

محمدی تاکید کرد:

تلاش برای هر چه بهتر برگزار شدن لیگ / امیدوارم وقفه‌ای نداشته باشیم

تلاش برای هر چه بهتر برگزار شدن لیگ / امیدوارم وقفه‌ای نداشته باشیم

رئیس سازمان لیگ برتر از مدیران، مربیان، بازیکنان و تماشاگران در خواست کرد برای هرچه بهتر برگزار شدن نهمین دوره لیگ برتر تلاش کنند.

عزیز محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، پیش از آغاز رسمی مسابقات نهمین دوره لیگ برتر باشگاه‌های کشور گفت: با توجه به اینکه شعار لیگ امسال "احترام به خود و دیگران" است، از همه مدیران، کادرفنی، بازیکنان، تماشاگران و کانون‌های هواداران باشگاه‌ها درخواست می کنیم که با رعایت تمامی مسائل به برگزاری هرچه بهتر لیگ کمک کنند.

وی ادامه داد: از عوامل اجرایی خواستاریم با توجه به فرهنگی اصیل اسلامی و تمدن چندین هزارساله کشورمان، که در ایران اسلامی وجود داشته، دارد و خواهد داشت، ضمن احترام به همدیگر، مسائل فنی و اخلاقی را همانند گذشته اجرا کنند تا بهترین مسابقات را به بهترین شکل برگزار کنیم.

رئیس سازمان لیگ برتر همچنین اظهار داشت: تماشاگران کشورهای اروپایی که فرهنگشان قابل قیاس با فرهنگی چندین هزارساله ایرانی‌ها نیست، اعتراضات خود را به مسائلی که در زمین رخ می دهد با تکان دادن دستمال یا موارد اینچنینی بیان می کنند که امیدوارم این فرهنگ نیز در میان تماشاگران ایرانی جنبه علنی تری پیدا کند.

وی با بیان اینکه از مدیران، مربیان و بازیکنان می خواهیم به اعضای و تماشاگران تیم مقابل احترام بگذارند، خاطرنشان کرد: از بازیکنان تیم‌ها هم می خواهیم در پایان هر دیدار با حضور در میان زمین و با دست دادن به یکدیگر، با احترام به تماشاگران از زحمات این حامیان بزرگ فوتبال قدردانی کنند.

محمدی در پایان با بیان اینکه تلاش مسئولان سازمان لیگ برگزاری مسابقات فصل جاری بدون وقفه است، گفت: امیدواریم مسابقات طبق برنامه اعلام شده و بدون وقفه برگزار شود تا در برنامه‌ریزی‌های تیم‌ها برای حضور در رقابت‌ها مشکلی پیش نیامده و لیگ نهم با نظم خاصی برگزار شود.

کد خبر 924630

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha