۱۸ مرداد ۱۳۸۸، ۱۸:۳۴

عبدالجبار کرمی:

ضرورت تقویت ارتباط مدیران کردستان با رسانه ها/ کمبود مطبوعات محلی مشهود است

ضرورت تقویت ارتباط مدیران کردستان با رسانه ها/ کمبود مطبوعات محلی مشهود است

سنندج - خبرگزاری مهر: نماینده مردم سنندج، کامیاران و دیواندره بر ایجاد ارتباط و تعامل دو سویه بین مدیران کل ادارات و سازمانهای دولتی با خبرنگاران رسانه های جمعی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، عبدالجبار کرمی در جریان تجلیل از خبرنگاران رسانه های جمعی استان اظهار داشت: یکی از مشکلات اصلی حوزه اطلاع رسانی استان عدم وجود تعامل و همکاری بین مسئولان ادارات و سازمانهای دولتی با اصحاب رسانه در استان است که این مهم باید بیش از گذشته تقویت و مورد توجه قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: بهترین راه ارتباطی برای آگاهی مسئولان استان از واقعیتهای جامعه توجه به مطبوعات و استفاده از هنر قلم خبرنگاران است و باید این شیوه کاری مورد توجه قرار گرفته و شرایطی به وجود آید که فعالان رسانه هم به عنوان چشمهای بیدار جامعه و بدون ترس و واهمه مطالبات و مشکلات اصلی مردم را اطلاع رسانی کنند.

نماینده مردم شهرستانهای سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس عنوان کرد: مدیران کل و مسئولان ادارات به جای اینکه همیشه آماده تکذیبهای مطالب خبرنگاران باشند باید اولویت خود را به پاسخگویی در خصوص مطرح کردن مطالبات و خواسته های که در نقدها مطرح می شود قرار دهند و این مهم صورت نخواهد گرفت مگر اینکه تعامل و همکاری بین رسانه و مسئولان افزایش یابد.

کرمی عنوان کرد: نباید ما وضعیت را به سمت و سویی ببریم که هر گاه در رسانه ای انتقادی صورت گرفت، آن را عناد با نظام و دولت فرض کرد زیرا در اصل و ماهیت نظام اسلامی کوچکترین خدشه ای وارد نیست و مشکلات اصلی و نارسایی ها از کارگزاران و مدیران است.

وی از کمبود مطبوعات محلی در استان کردستان انتقاد کرد و افزود: امروز استان کردستان در رتبه آخر استانهای کشور در زمینه تعداد نشریات محلی است و این مهم با توجه به سابقه استان و همچنین استعدادهای بی شمار این استان که امروز در نشریات پرتیراژ کشوری حضور دارند، به هیچ وجه پذیرفته نیست.

عضو فراکسیون اقلیت مجلس گفت: باید خواست اصلی هر خبرنگاری در جامعه بیان مطالبات و مشکلات مردم در چهارچوب قانون اساسی کشور باشد و این بیان مطالبات می تواند زمینه های اصلاح امور و همچنین رفع دغدغه ها و مشکلات مردم را به دنبال داشته باشد.

وی بر حمایت هرچه بهتر از خبرنگاران و خانه مطبوعات استان کردستان تاکید کرد و افزود: نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی آمادگی کامل داشته که خواستها و مطالبات قانونی خبرنگاران را پیگیری و در صورت لزوم زمینه را برای کاهش مشکلات و نارسایی ها فراهم کنیم.

کرمی بر برگزاری دوره های آموزشی و حمایت بیشتر ادارات و سازمانهای مرتبط به ویژه فرهنگ و ارشاد اسلامی از خبرنگاران رسانه های جمعی استان تاکید کرد و یادآور شد: تقویت مطبوعات و حمایت از خبرنگاران رسانه های جمعی می تواند جامعه را به سمت پیشرفت و توسعه هدایت کند.

در پایان این جلسه مدیر خانه مطبوعات استان کردستان نیز گزارشی از وضعیت فعالیتها و اقدامات صورت گرفته توسط خانه مطبوعات را ارائه کرد و در پایان از خبرنگاران فعال استان در سال گذشته نیز تجلیل به عمل آید.

کد خبر 926177

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha