پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ شهریور ۱۳۸۸، ۱۰:۳۸

در گفتگو با مهر مطرح شد:

کلیات برنامه تقی‌پور برای وزارت ارتباطات /ادغام راه وارتباطات منتفی شد

کلیات برنامه تقی‌پور برای وزارت ارتباطات /ادغام راه وارتباطات منتفی شد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پیشنهادی دولت دهم برنامه های خود را در زمینه های فناوری اطلاعات و پهنای باند اعلام کرد و گفت: با توجه به اهمیت ارتباطات و فناوری اطلاعات برنامه جامع و متنوعی را در این زمینه در نظر گرفته ام که جزئیات آن را به زودی ارائه خواهم کرد.

مهندس رضا تقی پور در گفتگو با خبرنگار مهر، فناوری اطلاعات را مسئله بسیار مهم و حیاتی در کشور معرفی کرد و گفت: برای توسعه زیر ساختهای این فناوری برنامه های متنوعی را پیش بینی کرده ایم که در زمان مقرر به مجلس ارائه خواهد شد.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا در برنامه های وی برای ارائه در مجلس و کسب رای اعتماد از نمایندگان افزایش پهنای باند هم مد نظر قرار گرفته است یا خیر اظهار داشت: پیشنهاداتی در زمینه افزایش و بهبود زیرساختهای فنی اینترنت مد نظر است که با اجرایی شدن آن می توان زیر ساختهای لازم را در این زمینه فراهم کرد.

وی در عین حال تاکید کرد: افزایش پهنای باند یک تصمیم جمعی است و در صورت تایید افزایش باند، طرحهای جدیدی را پیش بینی کرده ایم که ارائه می شود.

وزیر پیشنهادی دولت دهم بحث ادغام دو وزارتخانه راه و ارتباطات را منتفی دانست و ادامه داد: با منتفی شدن این طرح بعید به نظر می رسد که ادغام دو وزارتخانه مطرح و پیگیری شود.  

وی گفت: جزئیات برنامه های خود را به زودی ارائه خواهم کرد.

کد خبر 933982

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha