۲ شهریور ۱۳۸۸، ۱۱:۵۹

در گفتگو با مهر عنوان شد:

هزینه 800 هزار دلاری جودو برای رسیدن به المپیک/ تشریح آخرین تغییرات

هزینه 800 هزار دلاری جودو برای رسیدن به المپیک/ تشریح آخرین تغییرات

سرپرست فدراسیون جودو پس از بازگشت از کنگره فدراسیون جهانی گفت: براساس قوانین جدید جودوکاران برای کسب سهمیه المپیک باید در بزرگترین تورنمنت های جهان شرکت کنند که سالانه رقمی نزدیک به 800 هزار دلار نیار دارد.

علیرضا امینی که برای شرکت در کنگره فدراسیون جهانی جودو عازم رتردام هلند شده بود صبح امروز(دوشنبه) پس از بازگشت به تهران ضمن بیان مطلب فوق به خبرنگار مهر اظهار داشت: از این پس برای کسب سهمیه المپیک باید در تورنمنت های بزرگ دنیا از جمله گراند اسلم و گراند تریکس شرکت کرده و امتیاز کسب کنیم که حضور در این مسابقات سالیانه 700 تا 800 هزار دلار هزینه دارد و این موجب آن می شود تا برخی کشورها از قافله جودوی روز دنیا فاصله بگیرند.

وی ادامه داد: در جلسه حضوری با رئیس فدراسیون جهانی این مشکلات را بیان کرده و اعلام کردم که قوانین جدید به ضرر کشورها می شود اما وی اعلام کرد جودو باید حرفه ای شده و جودوکاران از حضور در این مسابقات کسب درآمد کنند و در نهایت مجموع این قوانین به پیشرفت جودو کمک خواهد کرد.

سرپرست فدراسیون جودو در مورد موضوعات مطرح شده در کنگره جهانی گفت: تغییرات جدید داوری و همچنین تغییر مقر فدراسیون جهانی از ایرلند به سوئیس در این کنگره تشریح شد که در نهایت کشورهای عضو هم به قوانین جدید رای اعتماد دادند و با انتقال مقر فدراسیون جهانی موافقت کردند.

وی از "بنون" رئیس فدراسیون سوئیس به عنوان عضو جدید هیئت رئیسه فدراسیون جهانی و مسئول هماهنگ کننده انتقال مقر فدراسیون جهانی نام برد.

امینی در مورد بحث داوری گفت: از این پس تنها یک داور به عنوان داور وسط در مسابقات حضور داشته و کل قضاوت را به تنهایی انجام می دهد. با تکنولوژی جدید 4 داور کنار فیلم مبارزات را تماشا کرده و نقطه نظرات خود را به وسیله بی سیم به داور وسط منتقل می کنند ولی تصمیم گیرنده اصلی همان داور وسط است.

وی در پایان از شرایط مطلوب تیم ملی در مسابقات جهانی یاد کرد و ابراز امیدواری کرد تیم ملی بتواند مبارزات خوبی را در این دوره از مسابقات به نمایش بگذارد.

کد مطلب 934815

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha