وی ادامه داد: 2 ماه سکوت کردم ولی مدام علیه من مصاحبه کردند. حالا هم می خواهند بحث جادوگر را پیش بکشند و چنین مسائل کثیفی را مطرح کنند که من به آنها کاری ندارم.
سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان خاطرنشان کرد: واقعا سئوال من این است که اگر امیر قلعه نویی در فوتبال نبود، بعضیها دنبال چه سوژههایی می رفتند. به یاری خدا در چند بازی آینده برنده خواهیم شد تا دهان خیلیها بسته شود.
وی در مورد شکست تیم سپاهان برابر به مقاومت سپاسی اظهارداشت: به هر حال در فوتبال پیروزی و شکست وجود دارد و هیچکس نمی تواند نتایج را پیش بینی کند. تیم بزرگی مثل منچستریونایتد هم در هفته دوم می بازد ولی هیچ اتفاق یا حاشیه ای به وجود نمی آید.
قلعه نویی اضافه کرد: البته برای تیم بزرگی مثل سپاهان خیلی بد است که لیگ را با دو باخت شروع کرده ایم. کسب 3 امتیاز از 3 بازی آمار بسیار بدی است. هر چند معتقدم سپاهان از لحاظ تاکتیکی یک تیم قوی است.
وی خاطرنشان کرد: در بازی با مقاومت هم بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم، 10 کرنر زدیم و بیش از 5 موقعیت گلزنی را از دست دادیم. البته این مسائل باعث نمی شود تا باخت را توجیه کنیم.
سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان در پایان گفت: متاسفانه بازیکنان به دلیل نتیجه هفته دوم دچار غرور کاذب شده بودند و حالا با توجه به این باخت احساس مسئولیت بیشتری می کنند و با این احساس مسئولیت مصمم هستند تا هفتههای آتی را با پیروزی پشت سر بگذاریم.


نظر شما