به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه رقابتهای جودو قهرمانی جهان صبح امروز(پنجشنبه) علی معلومات در وزن 73- کیلوگرم، دور نخست مقابل نماینده اسلوونی قرار گرفت که در صورت برتری در مبارزه با این جودوکار، دور دوم باید با برنده دیدار آلمان و رژیم اشغالگر قدس مبارزه می کرد.
با توجه به برتری جودوکار رژیم اشغالگر قدس در مصاف با حریف آلمانی، معلومات در صورت برتری برابر نماینده اسلوونی، می بایست در دور دوم برابر جودوکار رژیم اشغالگر قدس قرار می گرفت و مبارزه نکردن معلومات در مقابل این جودوکار، محرومیتی 4 ساله را متوجه جودو ایران می کرد.
به همین دلیل نماینده وزن 73- کیلوگرم کشورمان با دو امتیاز "وازاری" این دیدار را به حریف نه چندان قدرتمند خود واگذار کرد تا با توجه به قوانین جدید از دور مسابقات حذف شود و در نهایت جودوی ایران با خطر محرومیت مواجه نشود.
در رقابتهای جودو قهرمانی جهان تیم 3 نفره جودو ایران 7 بار به روی تاتامی رفت که حاصل آن 3 پیروزی، 4 شکست و یک مقام پنجمی بود.
نظر شما