پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۶ شهریور ۱۳۸۸، ۱۲:۲۵

مسوول معاونت انتشارات سپاه:

جشنواره ربع قرن مأمن و پناهگاه کتابهای دفاع مقدس می شود

جشنواره ربع قرن مأمن و پناهگاه کتابهای دفاع مقدس می شود

جشنواره ربع قرن در صورت توجه به همه آثار منتشر شده توسط ناشران دولتی و خصوصی مأمن و پناهگاه کتابهای دفاع مقدس خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ پاسدار حسن علایی مسوول معاونت انتشارات اداره روابط عمومی و انتشارات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: با توجه به حجم گسترده کمی و کیفی کتابهای مرتبط با جنگ تحمیلی اگرچه زمان برگزاری این جشنواره دیر شده اما در افزایش انگیزه نویسندگان و آشنایی بیشتر مخاطبان با آثار این حوزه موثر خواهد بود.

وی افزود: جشنواره ربع قرن در صورت توجه به همه آثار منتشر شده توسط ناشران دولتی و خصوصی مأمن و پناهگاه کتابهای دفاع مقدس خواهد شد.

سردبیر ماهنامه "پیام انقلاب" با تاکید بر لزوم جمع‌آوری علمی کتابهای  جنگ تحمیلی عنوان کرد: ارائه اطلاعات جامع دفاع‌مقدس یکی از مهمترین اقداماتی است که از جشنواره ربع  قرن انتظار می‌رود. البته این حرکت به صورت پراکنده توسط نهادهای مختلفی چون سپاه پاسداران صورت گرفته اما اطلاعات کاملی از تمام کتابهای چاپ شده در سراسر کشور موجود نیست.

علایی در پایان یادآور شد: معرفی و تقدیر از ناشران و نویسندگان فعال در جشنواره ربع قرن کتاب دفاع‌مقدس باعث رونق بازار نشر کتاب این حوزه و جذب اهالی قلم به سوی ادبیات پایداری می‌شود.

بر اساس توافق مسوولان جشنواره ربع قرن کتابهای منتشر شده با محوریت 8 سال دفاع مقدس در فاصله سالهای 1360 تا 1385، در 6 گروه موضوعی ادبیات، تحقیق و پژوهش، ادبیات و تاریخ مستند، هنر، ترجمه و بخش جانبی بررسی شده‌اند.

مراسم اختتامیه جشنواره ربع قرن کتاب دفاع‌مقدس یکشنبه پنجم مهر ماه 88 به همت بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع‌مقدس در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار خواهد شد.

کد خبر 943164

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha