۳۱ شهریور ۱۳۸۸، ۱۴:۴۹

گزیده روزانه فعالیت سازمان تبلیغات اسلامی در استانها

گزیده روزانه فعالیت سازمان تبلیغات اسلامی در استانها

خبرگزاری مهر - گروه استانها: اخبار کوتاه سازمان تبلیغات اسلامی در استانهای مازندران، گلستان، زنجان، هرمزگان، قزوین، خراسان رضوی و گیلان و نیز حوزه هنری را در خبرگزاری مهر می خوانید.

- مسئول تشکلهای دینی اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران گفت: در سال جاری برای ساماندهی، حمایت و هدایت هیئات مذهبی این استان مبلغ 800 میلیون ریال در نظر گرفته شده است. سیدکریم صادق‌نیا اظهار داشت: برگزاری همایشهای مختلف، اعزام روحانی، برگزاری گفتمان دینی، نمایشگاه‌های فرهنگی و مناسبتهای مذهبی و نیز خرید اقلام گوناگون فرهنگی در مناسبتهای مختلف سال از جمله در ایام فاطمیه، مبعث، غدیر، شهادتها،دهه فجر، روز قدس و محرم‌الحرام از جمله مواردی است که این اعتبار صرف آن می شود.

- کتاب "بابانظر" به‌همت دفتر ادبیات و مقاومت و ادب پایداری حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی در مراسمی به‌مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس، رونمایی و عرضه می‌شود. مراسم رونمایی کتاب "بابانظر" که حاصل گفتگوی "سیدحسین بیضایی" با "محمدحسین‌ نظرنژاد" در طول 16 جلسه و 36 ساعت، در اواخر سال 74 و اوایل سال 75 چند ماه قبل از شهادت وی است، با تدوین "مصطفی رحیمی" و ویراستاری "احمد دهقان"در حوزه هنری برگزار می‌شود.

- به مناسبت فرا رسیدن هفته دفاع مقدس، روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان گلستان اطلاعیه‌ای صادر کرد. در این بیانیه آمده است: "گرامیداشت هفته دفاع مقدس فرصت بسیار ارزشمندی است برای بازشناسی فداکاریهای جوانان عزیز و غیور ایران اسلامی که در سایه ایمان و توکل به خداوند و رهنمودهای حضرت امام خمینی (ره) افسانه شکست ناپذیری مستکبرین جهان به ویژه آمریکای جهانخوار را به مرحله اثبات رساندند."

- معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان گفت: شکوفایی استعدادها، بالندگی ایران اسلامی و یکپارچگی آحاد ملت از جمله دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس است. حجت الاسلام علی اکبر انصاری راد ادامه داد: در سالهای پایانی جنگ، سیل کمکهای نظامی و اقتصادی از طریق ابر قدرتها به سوی عراق سرازیر شد و محدودیت‌های جمهوری اسلامی در زمینه تهیه و تدارک نیازمندی‌های نظامی بیشتر شد ولی با وجود این دوگانگی رفتار کشورهای جهان با دو کشور ایران و عراق و از آنجایی که تواناییهای نیروهای مسلح ایران برای همگان به اثبات رسیده بود، جهانیان در معادلات سیاسی خود تمایل نداشتند که یکی از طرفین جنگ به پیروزی نهایی برسد و تلاش می‌کردند از طریق مجامع رسمی بین‌المللی به گونه‌ای این جنگ خاتمه یابد که طرف پیروزی نداشته باشد.

- مدیرکل تبلیغات اسلامی زنجان گفت: عمل به قرآن، تنها راه سعادت بشر است و غفلت از دستورات این کتاب آسمانی موجب ضلالت و گمراهی می شود. حجت الاسلام علی دشتکی در مراسم استقبال از حافظ کل قرآن کریم، از قرآن به عنوان بهار دلها یاد کرد و افزود: هر علم و حرکتی که در راستای قرآن باشد، موجب موفقیت و سعادت دنیوی و اخروی خواهد شد. وی با بیان اینکه قرآن شفا‌بخش دلهاست، نهادینه شدن فرهنگ قرآنی در جامعه را لازم و ضرورتی اجتناب‌ناپذیر دانست و خاطرنشان کرد: قرآن در حقیقت مأمن علم، پیشرفت، ابتکار، عزت، عظمت و سربلندی است.

- مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین گفت: روحانیون در دوران هشت سال دفاع مقدس از پیشتازان بودند و نقش برجسته‌ای در حماسه دفاع مقدس داشتند. حجت الاسلام علی اکبر حاج عزیزخانی به مناسبت هفته دفاع مقدس افزود: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یکی از رسالتهای اصلی روحانیون می باشد که سازمان تبلیغات اسلامی همواره این مهم را در دستور برنامه های فرهنگی و مذهبی خود قرار داده است. وی اظهار داشت: حفظ ارزش های دفاع مقدس نیازمند توجه همگانی است و در این راستا تمامی اقشار جامعه و مسئولان دستگاههای اجرایی باید تلاش کنند تا روحیه سلحشوری و ایثارگری همانند زمان جنگ تحمیلی استمرار یابد.

- مسجدالنبی(ص) شهرستان بجستان خراسان رضوی افتتاح شد. حجت الاسلام ایزدی امام جمعه بجستان در مراسم افتتاحیه این مسجد، مساجد را پایگاه نشر معارف اسلامی دانست و گفت: مساجد علاوه بر اینکه پایگاه نشر معارف اسلامی هستند، محل پرورش اندیشه های ناب اسلامی نیز محسوب می شوند. وی با اشاره به اهمیت مسجد در آیات و روایات ادامه داد: امروزه نماز جماعت و برنامه های فرهنگی قرآنی همانند سپری در مقابل تهاجمهای فرهنگی دشمنان است. حجت الاسلام ایزدی در پایان از خیرین وکسانیکه دراحداث مسجد النبی (ص) شهرستان بجستان نقش داشته اند، تشکر کرد.

- رئیس اداره تبلیغات اسلامی تالش گیلان در جمع نمازگزاران مسجد جامع سیدلر محله این شهرستان طی سخنانی شرکت مردم در مساجد را در ایام رمضان بسیار پرشور و گسترده توصیف کرد. حجت الاسلام عباس صباحی افزود: مردم در ایام ماه مبارک رمضان با تکیه بر ایمان راسخ خود به اطاعت از دستورات الهی پرداختند و راه رسیدن به معبود را در پیش گرفتند.

کد خبر 950919

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha