۱۱ مهر ۱۳۸۸، ۱۰:۵۹

"آن سه" با 9 فیلم دیگر در لوئیس‌ویل آمریکا به نمایش درمی‌آید

"آن سه" با 9 فیلم دیگر در لوئیس‌ویل آمریکا به نمایش درمی‌آید

فیلم سینمایی "آن سه" ساخته نقی نعمتی به همراه 9 فیلم دیگر از قاره‌های اروپا، آسیا، آفریقا و آمریکا در ششمین دوره برنامه گلوبال لنز در لوئیس‌ویل آمریکا به نمایش درمی‌آید.

به گزارش خبرنگار مهر، کوریر جورنال اعلام کرد 10 فیلم سینمایی از ایران، آرژانتین، برزیل، چین، اکوادور، اندونزی، مغرب، قزاقستان، مقدونیه و موزامبیک از چهارم اکتبر تا ششم دسامبر روزهای یکشنبه هر هفته در حاشیه برنامه گلوبال لنز به نمایش درمی‌آید. این برنامه حرکتی است برای استفاده از سینما در ترویج دریافت‌های بین فرهنگی.

برنامه گلوبال لنز با همکاری مشترک انجمن فیلم لوئیس‌ویل و مرکز محمد علی برگزار می‌شود و "آن سه" به کارگردانی نعمتی روزهای 15 و 22 نوامبر برای علاقمندان به نمایش درمی‌آید. فیلم درباره سه سرباز است که در آخرین روز دوره آموزش نظامی خود از پادگان فرار می‌کنند و به دشت‌های پربرف مناطق شمالی ایران می‌روند.

"من از تیتوف ولز هستم" از مقدونیه، "آوازهایی از دریاهای جنوبی" مارات سارولو از قزاقستان، "زمان من فرامی‌رسد" از اکوادور، "چه دنیای شگفت‌انگیزی" فوزی بن سعیدی از مغرب، "زندگی‌های احتمالی" از آرژانتین، "موتوم" از برزیل، "عکس" نان آچناس از اندونزی، "سرزمین خوابگردی" از موزامبیک و "رسیدن به خانه" از چین فیلم‌های حاضر در این برنامه هستند.

برنامه نمایش فیلم گلوبال لنز سال 2003 برای حمایت از پخش آثار تحسین‌شده و منحصر بفرد سینمایی از گوشه و کنار جهان آغاز به کار کرد و لوئیس‌ویل امسال برای نخستین بار میزبانی آن را به عهده دارد. هر 10 فیلم حاضر در ششمین دوره برنامه گلوبال لنز در مرکز محمد علی به نمایش درمی‌آید.

کد خبر 957121

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha