۲۱ مهر ۱۳۸۸، ۱۳:۱۶

187 دانشجوی دانشگاه لرستان در مقطع کارشناسی پذیرفته شدند

187 دانشجوی دانشگاه لرستان در مقطع کارشناسی پذیرفته شدند

خرم آباد - خبر گزاری مهر: مدیر آموزش دانشگاه لرستان گفت: 187 دانشجوی دوره های کاردانی این دانشگاه در مقطع کارشناسی پذیرفته شدند.

نعمت شمس در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد اظهار داشت: همچنین در حال حاضر بیش از 8هزار و 461دانشجو دردوره های روزانه، شبانه، نیمه حضوری و مهمان در این دانشگاه در حال تحصیل هستند.

وی تصریح کرد: از این تعداد دانشجو در دانشگاه لرستان تعداد 5هزار و 522 نفر دانشجوی زن و 2هزار و 939نفر مرد می باشند.

مدیر آموزش دانشگاه لرستان با بیان اینکه تعداد 919 نفر در مقطع کاردانی و 259نفر در مقطع کارشناسی در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند، خاطر نشان کرد: همچنین در حال حاضر تعداد 6هزار و 873 نفر دانشجو در مقطع کارشناسی پیوسته در دانشگاه لرستان مشغول به تحصیل هستند.

شمس با تاکید بر ضرورت گسترش رشته های تحصیلات تکمیلی در این دانشگاه، یادآور شد: در حال حاضر تعداد 394 نفر در مقطع کارشناسی ارشد و 6 نفر در مقطع دکترا در دانشگاه لرستان مشغول به تحصیل هستند.

مدیر آموزش دانشگاه لرستان در ادامه خاطر نشان کرد: در سال جاری تعداد 187نفر از دانشجویان مقطع کاردانی دانشگاه لرستان در آزمون کارشناسی ناپیوسته دانشگاهها و موسسات آموزش عالی پذیرفته شده اند.

کد خبر 963906

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha