به گزارش خبرنگار مهر در دامغان، سرپرست وزارت نیرو روز پنجشنبه در سفر به شهرستان دامغان از دو طرح آبرسانی در این شهرستان بازدید کرد و از نزدیک در جریان اهداف و پیشرفت این طرحها قرار گرفت.
نامجو در این سفر از طرح آبرسانی به شهر دامغان که با هدف انتقال سالانه پنج میلیون مترمکعب آب شرب از سد دامغان تا مخزن ورودی این شهر در حال اجر می باشد بازدید کرد.
این خط به طول شش کیلومتر و با قطر 500 میلی متر لوله یو پی وی سی در حال اجرا است که علاوه بر خط شامل تصفیه خانه آب شرب، احداث حوضچه آبگیر و تاسیسات و ابنیه تصفیه خانه است.
تصفیه خانه این طرح با هزینه 21 میلیارد و 600 میلیون ریال احداث می شود که سالانه بیش از پنج میلیون مترمکعب آب را برای شرب مردم شهر تصفیه می کند.
سرپرست وزیر نیرو همچنین در این سفر از روند اجرای پروژه انتقال آب از سد مخزنی دامغان به بند انحرافی دامغان دیدن کرد که این خط به طول چهار کیلومتر و 470 متر با قطر لوله 900 میلیمتر و لوله فایبرگلاس اجرا می شود.
سد مخزنی شهید شاهچراغی دامغان دارای 21 میلیون مترمکعب ظرفیت است که در حال حاضر 60 تا 70 درصد ظرفیت آن تکمیل شده است و بیش از 11 میلیون مترمکعب از آب این سد در امور کشاورزی و بیش از چهار میلیون مترمکعب در بخش شرب استفاده می شود.
نظر شما