به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، خوزه گابریل فونس منجم و مدیر رصدخانه واتیکان اظهار داشت: پرسشهایی مربوط به خاستگاه زندگی و وجود این زندگی خارج از سیاره زمین ملاحظات جدی هستند که بحث درباره آنها ضروری است.
فونس درباره برگزاری این همایش پنج روزه که با حضور منجمان، فیزیکدانها، زیست شناسان و سایر کارشناسها به منظور بررسی عرصه درحال رشد مطالعه زندگی خارج از سیاره زمین میشود، اظهار داشت: مسئله احتمال وجود زندگی خارج از زمین التزامات فلسفی و الهیاتی بسیاری را مطرح می کند، اما این گردهمایی عمدتا بر چشم اندازهای علمی و اینکه چگونه رشته های مختلف می توانند این موضوع را برسی کنند متمرکز شد.
سی نفر از دانشمندان از جمله دانشمندان غیر کاتولیک از کشورهای ایالات متحده، فرانسه، بریتانیا، سوئیس، ایتالیا و شیلی در این همایش پنج روزه که سه شنبه 19 آبان ماه خاتمه یافت شرکت کردند.
دیدگاهها و موضعگیری های کلیسای کاتولیک روم پس از آن که سوزاندن جوردانو برونو فیلسیوف ایتالیایی به جرم ارتداد در سال 1600 که اعلام کرده بود احتمال سکونت در خارج از زمین وجود دارد، به شدت تغییر کرد.
دانشمندان سیاره های بسیاری خارج از منظومه شمسی کشف کرده اند و این امر بدان معنا است که شاید کشف زندگی در این سیاره ها در سالهای آینده چندان دور از ذهن نباشد.
این نخستین باری نیست که واتیکان به موضوع زندگی خارج از زمین روی آورده است، در سال 2005 نیز رصدخانه واتیکان با دعوت از محققان برجسته این موضوعات را مورد بحث قرار داد.
نظر شما