پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ آبان ۱۳۸۸، ۱۶:۰۶

عملیات احداث بوستان "طبیعت و حیات وحش البرز" در کرج آغاز شد

عملیات احداث بوستان "طبیعت و حیات وحش البرز" در کرج آغاز شد

استان تهران - خبرگزاری مهر: عملیات اجرایی بوستان طبیعت و حیات وحش کرج در جنگلکاری های شرق این کلانشهر آغاز شد.

مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری کرج در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: عملیات اجرایی این پروژه  و فاز اول این بوستان در زمینی  به مساحت 30 هکتار آغاز شده است.

عباس زارع  افزود: در انجام این طرح بزرگ، امکانات رفاهی و جاذبه های طبیعی گردشگری و دیدنی در نظر گرفته شده است.

وی بیان داشت : تلاش سازمان پارکها و فضای سبز کرج بر این است که فاز اول طرح مذکور در کمترین زمان به بهره برداری برسد.

زارع گفت: فازهای دیگر این بوستان به تدریج احداث و مورد بهره برداری قرار می گیرند و  اکنون 44 طرح در زمینه
ایجاد فضای سبز و ساخت بوستان و تفرجگاه در این کلانشهر در دست اقدام قرار دارد و تا پایان امسال تعدادی از این طرحها تکمیل و مورد بهره برداری قرار می گیرد.

این مسئول همچنین خاطرنشان کرد: پارک جنگلی بیجی و دیوار حائل حصار وسیه از مهمترین پروژه های این سازمان است که با احداث و بهره برداری از این پارک شهروندان می توانند جهت گذراندن اوقات فراغت و تفریح از آن استفاده کنند.

وی یادآور شد: احداث فضای سبز حاشیه اتوبان از پل شهرک جهان نما تا عوارضی اتوبان قزوین همچنین کاشت 40 هزار اصله نهال در حاشیه معابر مناطق دهگانه از جمله برنامه های در دست اقدام این سازمان است.

کد خبر 986489

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha