به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله عبدالله نظری ظهر سه شنبه در مراسم جشن ولایت در جمع کارکنان استانداری مازندران افزود: هدایت عامل اساسی وحدت بوده و وحدت مسلمین امروز جهان مدیون شیعه علوی است.
وی خاطر نشان کرد: شیعه در مازندران قدمتی دیرینه داشته و اولین حکومت شیعی جهان در این استان بنیان نهاده شده است.
این استاد برجسته حوزه های علمیه استان با اشاره به اینکه برنامه های دهه غدیر در استان ولایت پرور و علوی مازندران باید پربارتر از سایر استانها برگزار شود، تصریح کرد: یکی از نعمات بزرگ زندگی بشریت زنده نگه داشتن پیام غدیر برای جهانیان است.
نظری با بیان اینکه دنیای بشریت اکنون مبهوت عدل علوی و شیعه پاک آل الله است، یادآور شد: اسلام دین عدل و داد و مودت و رحمت بوده و مومنین را به تقوی الهی دعوت می کند.
وی با تاکید بر اینکه انتخاب احسن توسط مومنین در فعالیت های روزانه مورد قبول باری تعالی است، گفت: بهترین قانون عالم قانون قرآن کریم بوده و بهترین بشریت انسانی عالم تربیت علی، امام حسین و ائمه اطهار است.
این استاد برجسته حوزه های علمیه استان با تاکید بر تهذیب نفس، تدبیر منزل و سیاست مدن در جامعه اسلامی افزود: سیره علوی و نبوی باید در جامعه بیشتر نهادینه شود.
وی نقش بنیاد بین المللی غدیر را در ترویج تفکر شیعی در جامعه اسلامی ضروری دانست و گفت: حشر و نشر آموزه های اسلامی و سنن اهل بیت بر همگان واجب است.
در این مراسم شادی و سرور که کارکنان استانداری مازندران و تعدادی از مردم حضور داشتند استاندار مازندران از نزدیک به سئوالات و مشکلات شهروندان استان در مقوله های مختلف اشتغال، مسکن و ازدواج جوانان پاسخ داد.


نظر شما