به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، محمدحسین شیخی ظهر یکشنبه در نشستی با خبرنگاران افزود: این مرکز با اعتبار حدود 3.2 میلیارد ریال و با همکاری مرکز تحقیقات مخابرات ایران راه اندازی می شود.
وی بیان کرد: بدافزارها عوامل مزاحمی مانند ویروسها، ورمها و تراژنها در فضای مجازی هستند که به طور ناخواسته وارد شبکه شده و صدمات جدی را به اطلاعات و یا سخت افزارهای موجود در شبکه وارد می کنند.
تجلیل از 60 محقق و پژوهشگر استان فارس
سرپرست معاونت پژوهشی دانشگاه شیراز در ادامه نشست از برپایی نمایشگاه بزرگداشت هفته پژوهش در روزهای 23 تا 25 آذر ماه خبر داد و افزود: در هفته پژوهش برنامه های مختلفی برای ایجاد ارتباط بیشتر، گسترده تر و منسجم تر بین مراکز دانشگاهی و صنعتی پیش بینی شده که از آن جمله می توان به برگزاری نمایش آخرین دستاوردهای پژوهشی محققان و مخترعان استان فارس اشاره کرد.
شیخی بیان کرد: این نمایشگاه در قالب 21 غرفه در مرکز رفاهی و فرهنگی دانشگاه شیراز برگزار می شود ضمن اینکه در روز 25 آذر ماه نیز از 60 محقق و پژوهشگر برتر استان فارس با حضور امام جمعه شیراز، استاندار فارس، رئیس دانشگاه شیراز و سایر مسئولان دانشگاهی و اجرایی تجلیل خواهد شد و برای نخستین بار برگزاری نشستهای هم اندیشی پژوهشی در دانشگاه ها و سازمانهای نیازمند به مسائل تحقیقاتی در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه حدود 22 سازمان و موسسه در جلسات هم اندیشی حضور خواهد داشت، افزود: این نشستهای دانشگاهی با حضور حداکثری اعضای هیئت علمی دانشگاه ها برگزار می شود و طی آن دستگاه های اجرایی نیز تلاش می کنند تا نیازها و مطالبات خود را به پژوهشگران اعلام کنند.
تعامل دانشگاه با صنعت ضروری است
در ادامه این نشست سرپرست معاونت پژوهشی دانشگاه شیراز سخنان خود را با طرح دغدغه مدیران دانشگاه مبنی بر تعامل دانشگاه با صنعت ادامه داد و گفت: بر اساس آسیب شناسی های صورت گرفته متوجه شدیم حتی ارگانها و دستگاه های استان، اطلاعات دقیقی از توانمندی های دانشگاه ندارند و پژوهشگران نیز از نیازهای صنعتی استان بی خبر هستند از این رو با برگزاری تورهای تحقیقاتی برای اساتید و پژوهشگران سعی شده که به این نیازها پاسخ داده شود.
شیخی ادامه داد: به عنوان نمونه در بازدید اساتید از میادین نفت و گاز، شرکت نفت زاگرس جنوبی اساتید موفق به ارائه 30 پروژه پیشنهادی تحقیقاتی شدند که تاکنون 18 پروژه با اعتبار بالغ بر 30 میلیارد ریال اجرایی شده است.
به گفته شیخی حجم قراردادهای برون دانشگاهی دانشگاه شیراز در سال 87 در مجموع 30 میلیارد ریال بوده که در سال جاری به 60 میلیارد ریال رسیده است.
سرپرست معاونت پژوهشی دانشگاه شیراز همچنین خاطرنشان کرد: دانشگاه شیراز امسال موفق شد در محورهای مختلف با شرکت صنایع الکترونیک شیراز، مرکز صنایع نوین وزارت صنایع و معادن، سازمان پدافند غیرعامل، سازمان هوا و فضا و وزارت نفت قراردادها و تفاهم نامه های متعددی را به امضا برساند.
شیخی همچنین از موفقیت دانشگاه شیراز در حوزه نانوفناوری خبر داد و افزود: محققان پژوهشکده نانوفناوری این دانشگاه موفق شدند خط تولید نیمه صنعتی نانولوله های کربنی را ایجاد کنند.
نظر شما