پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۳ آذر ۱۳۸۸، ۱۵:۰۷

معاون دانشگاه خبر داد:

تاسیس پژوهشکده لیزر در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

تاسیس پژوهشکده لیزر در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

معاون پژوهشی دانشگاه امیر کبیر از تاسیس دو پژوهشکده لیزر، اپتیک و فتونیک و سیستم های حمل و نقل هوشمند خبر داد و گفت: ایجاد این پژوهشکده ها گامی در جهت ایجاد تعامل میان تخصصهای مختلف در دانشگاه است.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا صفابخش صبح دوشنبه در مراسم چهارمین جشنواره پروژه های برتر کارشناسی دانشگاه امیرکبیر، هفته پژوهش را فرصت مناسبی برای معرفی و تقدیر از پژوهشگران دانست و افزود: موفقیتهایی که این دانشگاه در حوزه پژوهش به دست آورده حاصل تلاش اساتید و دانشجویان بوده است.

وی با اشاره به پتانسیل های دانشگاه امیرکبیر، اظهار داشت: در صورتی که تعامل اساتید و دانشجویان در حوزه های گوناگون بیشتر باشد، نتایج بهتری را در حوزه پژوهش و فناوری به دست خواهیم آورد.

معاون پژوهشی دانشگاه امیر کبیر تحقق این امر را در گرو تغییر رویکردها و نگرشها در دانشکده های دانشگاه دانست و خاطر نشان کرد: البته ما قبلا سابقه این همکاری را در طراحی و ساخت ماهواره داشتیم که با حضور 7 دانشگاه اقدامات اساسی در زمینه ساخت ماهواره انجام شد و این می تواند الگویی برای همه فعالیتها باشد.

وی به اقدامات این دانشگاه برای ایجاد بسترهای لازم برای همکاری بیشتر میان تخصصهای مختلف، ادامه داد: در حال حاضر 15 واحد تحقیقاتی در این دانشگاه دایر است و به زودی دو پژوهشکده جدید تحت عنوان "لیزر، اپتیک و فتونیک" و " سیستم ها حمل و نقل هوشمند" تاسیس می شود.

کد خبر 1000329

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha