پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۸ دی ۱۳۸۸، ۱۱:۴۴

رئیس مجلس تاکید کرد:

جریان ضددین سرنگون خواهد شد / هتک حرمت عاشورا نتیجه غبارآلود شدن فضا

جریان ضددین سرنگون خواهد شد / هتک حرمت عاشورا نتیجه غبارآلود شدن فضا

رئیس مجلس شورای اسلامی هتک حرمت عاشورا را نتیجه غبارآلود شدن فضای جامعه و سوءاستفاده ضد انقلاب خواند و تاکید کرد : با یکدلی نمایندگان این جریان ضد انقلاب و ضد دینی را سرنگون خواهیم کرد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی صبح روز سه شنبه پس از نطق لاریجانی در محکومیت حرمت شکنی های روز عاشورا توسط عده ای، برای راهپیمایی در اطراف مجلس که به صورت نمادین انجام شد عازم شدند.

نمایندگان از درب شمال مجلس خارج و با طی کردن مسیر میدان بهارستان از درب شرقی مجلس وارد و بر سر مزار شهدا حاضر شدند.

نمایندگان مجلس در طی مسیر با شعارهای هیهات من الذله، حسین حسین شعار ماست شهادت افتخار ماست، خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست، مرگ بر منافق، مرگ بر ضد ولایت فقیه، ما همه سرباز توایم خامنه ای گوش به فرمان تو ایم خامنه ای، خامنه ای رهبر است وارث پیغمبر است، انزجار خود را از این حرمت شکنی ها و ارادت خود را به امام حسین(ع) و رهبر معظم انقلاب نشان دادند.

نمایندگان پس از حضور بر سر مزار شهدای گمنام و سردادن شعارهایی بخشی از زیارت عاشورا را زمزمه کردند و برای سالار شهیدان عزاداری کردند.

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان این عزاداری طی سخنانی خطاب به نمایندگان اظهار داشت: مجلس ما افتخارش این است که حسینی است.

وی افزود: همه ما امروز عزادار هستیم و عزاداری ما به خاطر ایام محرم و شهادت سرور آزادگان و هم به خاطر جسارتی است که در ظهر عاشورا به ایشان شد و همه ما را خجل و شرمنده ساخت. ازاین جهت که در کشور امام زمان عده ای با تحریک اجانب علیه آیین و کیش مقدس اسلامی اینطور بی حرمتی به ساحت ولی خدا کردند.

لاریجانی خطاب به نمایندگان گفت: شما با این راهپیمایی ثابت کردید که مجلس در برابر این توطئه ها آرام نمی نشیند و برای صیانت از حقوق ملت و صیانت از هویت اسلامی آنها یکپارچه حسینی است.

نماینده قم خاطر نشان کرد: حادثه ای که روز عاشورا رخ داد و قبل از آن نیز قبلا در قم چنین معرکه ای برپا کردند زنگ خطر و بیدار باش برای همه است که وقتی فضا غبارآلود شد یک عده ضد انقلاب فرصت پیدا می کنند که اینطور به حریم مقدس امام حسین (ع) جسارت کنند.

رئیس مجلس تاکید کرد: همه نیروهای انقلابی باید امروز توجه کنند که دشمن در پی آن است که با رخنه در صفوف انقلابیون حرکت ضد انقلابی خود را به پیش ببرد.

لاریجانی به حادثه دیگری در روز عاشورا مبنی بر توهین به ولایت فقیه اشاره و خاطر نشان کرد: ولایت فقیه ستون انقلاب اسلامی است. ولایت فقیه عامل ایستادگی ملت است و ولایت فقیه بود که باعث شد ما در مقابل خیل عظیم دشمنان پایداری با عزت داشته باشیم و اگر در جنگ ولایت فقیه نبود نمی توانستیم در برابر دشمنان ایستادگی داشته باشیم. گویی برخی تصور کرده اند شرایطی ایجاد شده که بتوانند بر علیه منافع کشور اقداماتی کنند اما ملت ایران یکپارچه است و با هتاکان با تندی و جدیت برخورد خواهد کرد.

بعد از این سخنان لاریجانی نمایندگان شعار مرگ بر ضد ولایت فقیه سر دادند.

وی ادامه داد: این جمعی که در کنار مزار شهدای گمنام حضور پیدا کرده اند همه نمایندگان با همه سلایق هستند و این نشان می دهد پای آرمانهای انقلاب همه یکصدا هستیم.

در این هنگام نمایندگان صدای الله اکبر سر دادند.

رئیس مجلس در بخش دیگری از سخنانش به اقدامات صورت گرفته از سوی کشورهای غربی اشاره و یادآور شد: اقداماتی که برخی کشورها ظرف 2-3 روز اخیر انجام دادند برای ما عجیب نیست زیرا از ابتدای انقلاب با چنین صحنه ای مواجه بوده ایم.

وی افزود: صحبت هایی که مسئولان انگلیسی، رئیس جمهور آمریکا و وزیر خارجه اش و وزیر جنگ رژیم صهیونیستی داشته اند سخافت راه عده ای که در عاشورا انجام دادند نشان داد.

رئیس مجلس خطاب به اوباما گفت: اوباما بداند که زمان این رفتار سبک و کودکانه که در یک سال اخیر به راه انداخته اند به گونه ای است که از یک سو از احقاق حقوق مسلمانان صحبت می کنند و از دیگر سو منتظر شرایط برای فتنه گری هستند، پایان یافته است.

 نمایندگان یکصدا مرگ بر آمریکا، اسرائیل و انگلیس سر دادند.

لاریجانی گفت: ما امروز در کنار مزار شهدا بار دیگر با روح بلند امام راحل پیمان می بندیم که تا آخرین نفس پای آرمانهای انقلاب می ایستیم. ما در مقابل این حرکات ضد دینی و انقلابی و برای دفاع از اصل انقلاب و ولایت فقیه تا پای جان ایستاده ایم.

نماینده قم یادآور شد: شما به درستی می دانید پس از پیروزی انقلاب از این حوادث زیاد داشتیم و اینها مثل کف روی آب با بصیرت نیروهای انقلاب از بین رفت و با یک دلی نمایندگان این جریان ضد انقلاب و ضد دینی را سرنگون خواهیم کرد.

کد خبر 1007619

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha