محمد رضا سنگري در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با تاكيد بر اينكه حدود 60 تا 70 درصد از معلمان مقطع ابتدايي كشور توسط مولفان كتاب "بخوانيم و بنويسيم" نحوه تدريس با اين كتاب را آموخته اند ، افزود : بر اساس روش هاي تدريس در اين كتاب در حال حاضر در پايه هاي اول و دوم دبستان بيش از 60 درصد از معلمان با روش گروهي تدريس مي كنند و ديگر روند يادگيري در كلاس هاي درس يك طرفه نيست.
مديركل دفتر تاليف كتابهاي درسي وزارت آموزش و پرورش نيز در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با اشاره به اينكه حدود ده سال براي تهيه كتاب بخوانيم و بنويسيم صرف شده است ، گفت : چون كتاب فارسي مقطع ابتدايي پس از حدود 30 سال تغيير كرده است ، مي بايست عادات سي ساله جامعه ، عادات معلمان ، نگرش ، دانش و نوع رفتار معلمان را تغيير دهد و به عبارتي سبب نوعي تحول در حوزه ياددهي و يادگيري شود.
مهندس علي زرافشان با تاكيد بر اينكه نمي توان انتظار داشت كه در سال هاي اوليه شروع به كار" كتاب بخوانيم و بنويسيم "، اين كتاب به صد درصد از اهداف خود برسد ، گفت : دو مهارت گوش دادن و سخن گفتن به مهارت هايي كه دانش آموزان بايد بياموزند در اين كتاب افزوده شده است و اين مهارت ها سبب مي شود كه دانش آموزان در يادگيري خواندن و نوشتن كمي عقب تر از دانش آموزان سال هاي قبل قرار گيرند اما اين روند فقط در ماه هاي اوليه ورود به مدرسه است و پس از مدت كوتاهي دانش آموز هر چهار مهارت را با هم مي آموزد.
مديركل دفتر تاليف كتابهاي درسي وزارت آموزش و پرورش با تاكيد بر اينكه نمي توان با دستور و بخشنامه معلمان كشور را وادار به اجراي فعاليت هاي ذكر شده در كتاب هاي درسي كرد ، افزود : تا زماني كه معلمان كتاب " بخوانيم و بنويسيم " را باور نكنند نمي توان انتظار داشت كه اين كتاب به تمام اهداف خود برسد.
وي با اشاره به اين كه فقط آموزش خواندن و نوشتن جزء وظايف اين كتاب نيست ، اظهار كرد : كتاب بخوانيم و بنويسيم ، سه سال به صورت آزمايشي در تعدادي از مدارس كشور تدريس شد و بيش از 36 هزار معلم در اين زمينه آموزش ديدند تا با روش جديدي كه در اين كتاب آمده است آشنا شوند.


نظر شما