علیرضا کریمی صارمی عکاس و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد تاثیر بهمن جلالی در عکاسی کشور گفت: بهمن جلالی نقش تاثیرگذاری در شکلگیری عکاسی نوین کشور داشت. او معلم خیلی خوبی بود و داشجویان فوقالعادهای تربیت کرد. حضور جلالی در طول سالهای گذشته باعث رونق و قوام عکاسی به خصوص در سالهای پس از انقلاب شد و توانست عکاسی مستند اجتماعی را پررنگتر کند.
وی در مورد فعالیتهای جلالی ابراز داشت:کلام او در سالهای 65 الی 67 در مورد عکاسی، جوانان زیادی را به عکاسی علاقهمند کرد. همچنین حضور او در شکلگیری خیلی از مباحث آکادمیک، انجمنها و گروههای عکاسی مانند گروه عکاسی دانشکده خبر بسیار تاثیرگذار بود.
کریمی صارمی سپس به تاثیر جلالی بر عکاسان شهرستانی اشاره کرد:هروقت از او برای شرکت در جشنوارهها و نمایشگاههای شهرستانی دعوت میشد، بدون هیچگونه نگرانی قبول میکرد و حضورش گرمیبخش محافل فرهنگی و هنری بود.
جلالی که ماه گذشته از ابتلائش به سرطان پانکراس مطلع شده بود برای معالجه به آلمان رفت و پنجشنبه شب پس از یک دوره درمان به ایران بازگشت اما عصر جمعه 25 دی ماه در منزلش در تهران بدرود حیات گفت. او در سال 1232 در تهران به دنیا آمد.
برگزاری بیش از 50 نمایشگاه عکس در ایران و دیگر کشورها، تدریس و تحقیق در دانشگاههای تهران، هنر و دانشگاه آزاد و سردبیری فصلنامه "عکسنامه" از دیگر فعالیتهای این استاد عکاسی بود. برخی از آثار او که به صورت کتاب درآمدهاند شامل مجموعه روزهای خون، روزهای آتش (با همکاری کریم امامی)، خرمشهر، کتاب عکاسی سیاه و سفید (با همکاری کریم و گلی امامی) و گنج پیدا ( عکسهایی از دوران قاجار) هستند.
نظر شما