به گزارش خبرگزاری مهر، "جلال طالبانی" در گفتگو با روزنامه الشرق الاوسط، اظهار داشت: در صورتی که تشکل های پارلمانی و سیاسی عراق از من بخواهند مجددا رئیس جمهور شوم، امید آنان را ناامید نخواهم کرد.
وی در عین حال با تکرار اظهارات پیشین خود در این زمینه که شخصا تمایلی برای نامزد شدن مجدد در پست ریاست جمهوری ندارد، اظهار داشت: تمایل دارم برای رسیدن به امور خانوادگی، استراحت، نوشتن خاطرات و فعالیت بیشتر در اتحادیه میهنی کردستان از حضور مجدد در مقام ریاست جمهوری خودداری کنم.
طالبانی در ادامه با اشاره به روابط خوب خود با عربستان، اردن، سوریه، کویت، امارات و دیگر کشورهای عربی، افزود: روابط من با این کشورها در بین مقامات عراقی منحصر بفرد است و من همواره در دیدار با این کشورها خود را رئیس جمهور کل ملت عراق می دانم.
پیش از این "نوری المالکی" نیز احتمال نامزد شدن خود برای پست نخست وزیری را رد نکرده بود.
نظر شما