به گزارش خبرنگار مهر در اراک، علی اکبر شعبانی فرد ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران در اراک افزود: جایگاه ائمه جمعه جایگاه رهبری در استان و شهرهای آن است و باید به ائمه جمعه در شهرها و استان احترام گذاشته شود و مسئولان شهرستانی از نظر و رهنموده های ائمه در رفع مشکلات و کاستی های شهرهای استان مرکزی بهره گرفته شود.
وی با اشاره به اینکه رهبری همواره در سخنان خود وفاق و همدلی را در جامعه توصیه می کنند، خاطرنشان کرد: متاسفانه امروز نداهایی می شنویم که این صداها صدای بدی است و در راستای وفاق و همدلی نیست که می طلبد همه در راستای افزایش تعامل و وفاق در استان تلاش کنند.
شعبانی فرد با بیان اینکه فرمانداران در شهرستان ها نباید بدون اطلاع و جلب نظر مسئولان نسبت به جابه جایی مدیران اقدام کنند اظهار داشت: هرگونه تغییر و تحول در شهرهای استان باید با اطلاع و هماهنگی مسئولان استان صورت گیرد و نباید بدون اطلاع نسبت به تغییر مدیران در شهرستانها اقدام شود.
استاندار مرکزی با اشاره به نزدیکی سفر دور سوم دولت به استان مرکزی گفت: جلساتی با مسئولان نهاد ریاست جمهوری دراین زمینه برای تعیین زمان سفر برگزار شده است و مسئولان نهاد خواهان آن هستند که این سفر در اسفند ماه سال جاری برگزار شود ولی خواستار آن هستیم که این سفر در سال آینده به انجام برسد اما به منظور حفظ آمادگی در این بخش باید همه برنامه ها و اقدامات لازم برای برگزاری این سفر در اسفند ماه تدارک دیده شود.
وی با اشاره به رویکرد فرهنگی سفر دور سوم دولت به استان خاطرنشان کرد: حوزه فرهنگ صرفا مربوط به مسائل دینی نیست و دانشگاه ها و دیگر مراکز نیز می توانند با تعریف فعالیت های فرهنگی از برکات این دور از سفر دولت به استان مرکزی خصوصا در بخش فرهنگی بهره مند شوند.
شعبانی فرد بر اهمیت رسیدگی به مسایل فرهنگی در استان مرکزی تاکید کرد و گفت: هم اینک در حوزه فرهنگی به شدت مورد حمله قرار گرفته ایم چرا که دشمن از تهاجم سخت افزاری به تهاجم نرم افزاری شدیدی روی آورده است که می طلبد در راستای مبارزه با این هجمه های دشمن بنیه فرهنگی کشور تقویت شود.
افتتاح هزار و 150 پروژه دهه فجر در استان مرکزی
استاندار مرکزی در ادامه از برنامه ریزی های صورت گرفته برای گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در استان مرکزی خبر داد و گفت: در این راستا همزمان با ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی هزار و 150 پروژه به ارزش 965 میلیارد ریال در استان مرکزی کلنگ زنی و یا به بهره برداری خواهد رسید که با بهره برداری از این طرح ها زمینه برای بهره مندی مردم از مزایای آن فراهم خواهد شد.
وی بر ضرورت ارائه لیست کامل پروژه های قابل بهره برداری دستگاه ها تاکید کرد و گفت: در این راستا مدیران دستگاه های اجرایی باید طرح های آماده بهره برداری خود را برای قرار گرفتن در زمانبندی افتتاح پروژه ها آماده کنند.
نظر شما