پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۶ بهمن ۱۳۸۸، ۱۱:۳۹

رهبران مسلمان هلند برای جذب جوانان به مساجد آموزش می‌بینند

رهبران مسلمان هلند برای جذب جوانان به مساجد آموزش می‌بینند

مسئولان 18 مسجد در استان نورد هلند ماه آوریل ( فروردین ماه) در کلاسهای یک هفته‌ای شرکت می‌کنند تا راههای جذب جوانان به مساجد را بیاموزند، اقدامی که می تواند از انزوای جوانان کاسته و مانع نفوذ ایدئولوژی افراط گرا در آنها شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تلگراف هلند، این کلاس آموزشی ویژه یکی از نخستین فعالیتها در طرح عملیاتی مساجد هلند با عنوان " پیشگیری از درمان بهتر است" بوده که با مشارکت مرکز دانش الفبا، شورای مساجد مراکشی نورد هلند و اتحادیه سازمانهای اسلامی مراکش در هلند به ریاست رومر فان اورت تشکیل می شود.

این طرح ها با هدف پیشگیری از قطبی شدن میان گروه های مختلف و نفوذ ایدئولوژی افراط گرا میان جوانان مسلمان انجام می شود.

از آنجا که جوانان با اندیشه ها و افکار افراط گرا در مساجد آشنا نشده اند و آنها را در فضا و محیط خارج از مسجد چون اینترنت می آموزند آنها با فعالیتهای اجتماعی مساجد عجین شوند می توانند از هدایتها و راهنمایی های بیشتری برخوردار شده و از به انزوا کشیدن آنها جلوگیری شود از این رو با مشارکتهای اجتماعی جوانان رویکردهای جامعه گریز و حتی ضدجامعه نخواهند داشت.

در طول این کلاسهای یک هفته ای شرکت کننده می آموزد چگونه می توانند کاربرد اجتماعی مساجد را تقویت کرده و دسترسی به آن را برای جوانان تسهیل کنند.

متولیان مساجد در این کلاسها همچنین با مهارتهایی چون شناسایی و مقابله با افراط گرایی آشنا شده و می توانند همکاری با دیگر نهادها را چون نهادها رفاه اجتماعی، سازمانهای اجتماعی و نیروی پلیس را تقویت کنند.

درحال حاضر ده ها مسجد در آمستردام در این برنامه شرکت می کنند و سایر مساجد نیز در دوره های مختلف سال این برنامه را اجرا خواهند کرد.

کد خبر 1024098

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha