پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ بهمن ۱۳۸۸، ۱۶:۴۷

وزیرسابق دولت انگلیس:

آمریکا و متحدانش آمادگی کافی برای کنترل جنگ عراق را نداشتند

آمریکا و متحدانش آمادگی کافی برای کنترل جنگ عراق را نداشتند

وزیر سابق دولت انگلیس در امور توسعه بین الملل با انتقاد از عملکرد کشورش در همراهی با آمریکا در حمله به عراق گفت : پیش از جنگ به بلر هشدار داده بودم که ایالات متحده و همپیمانانش آمادگی کافی برای اداره جنگ و پیامدهای آن را ندارند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه گاردین، "کلرشورت" که امروز سه شنبه در جلسه کمیته برسی جنگ عراق حاضر شده بود نامه ای محرمانه ای را که در زمان حضور خود در دولت انگلیس نوشته، منتشر کرد که بر اساس این نامه وی پیش از آغاز جنگ عراق درباره پیامدهای آن به "تونی بلر" هشدار داده بود.  

وی در این نامه به بلر اعلام کرده بود که هر گونه اقدامی برای بهتر کردن شرایط عراق بدون قطعنامه شورای امنیت غیرقانونی خواهد بود.

کلرشورت در این کمیته اعلام کرد : آمریکا و متحدانش پیش بینی دقیقی از شرایط پس از جنگ عراق و نیازهای انسانی در این کشور نداشتند .

این عضو سابق کابینه انگلیس که در اعتراض به حمله به عراق چند روز پیش از آغاز حمله از سمت خود خود استعفا کرده، در ادامه اظهارات خود جنگ عراق و حمله به این کشور را در سال 2003 کاملا غیر قانونی خواند.

چند روز پیش نیز بلر در این کمیته حاضر شده بود، اما هر چند جنگ هفت ساله عراق تا کنون به بهای کشته شدن 179 نفر از نظامیان انگلیسی تمام شده، با این حال نشست ادای توضیحات بلر درباره این جنگ تنها با حضور خانواده های 20 نفر از این قربانیان برگزار شد.

تونی بلر در این نشست ضمن دفاع از تصمیم دولت خود برای شرکت در حمله به عراق، مدعی شد این اقدام لازم بوده و ساقط کردن حکومت "صدام" کمک بزرگی به مردم عراق کرده است.

این ادعاها در حالی مطرح می شود که حمله آمریکا و همپیمانانش از جمله انگلیس به عراق ضمن ایجاد ناامنی و کشته شدن صدها نفر از نظامیان کشورهای اشغالگر، سبب مرگ دهها هزار نفر از شهروندان عراقی شده است.

کد خبر 1028738

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha