پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ اسفند ۱۳۸۸، ۱۴:۱۲

ادامه واکنشهای مردمی/

شادی گلستانی ها از دستگیری ریگی / تقدیر اقوام منطقه از دستگاه اطلاعاتی

شادی گلستانی ها از دستگیری ریگی / تقدیر اقوام منطقه از دستگاه اطلاعاتی

گرگان - خبرگزاری مهر: اقوام مختلف استان گلستان با ابراز شادمانی از دستگیری سرکرده گروهک جنایتکار و تروریستی جندالله اعلام کردند: ریگی همانند ریگی بود که نتوانست در جریان رودخروشان ملت ایران اسلامی، اراده و وحدت ملت خللی وارد کند.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، اقوام مختلف ساکن در رنگین کمان ایران، با تبریک و تهنیت به محضر امام عصر (ع)، رهبر معظم انقلاب اسلامی و ملت مسلمان و شهیدپرور ایران اسلامی، دستگیری عبدالمالک ریگی را همزمان با آغاز امامت صاحب عصر و زمان و آغاز هفته وحدت به فال نیک گرفتند.

این عده تاکید کردند، دستگیری ریگی عامل خودفروخته و بازیچه دست کشورهای استعماری موجب می شود تا هفته وحدت رنگ و بوی دیگری گیرد.

گلستانی ها، دستگیری ریگی را مایه مباهات دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی و انتظامی کشور دانسته و تاکید کردند که همکاری سربازان گمنام امام زمان(عج)، سپاه پاسداران، ارتش و نیروی انتظامی در مواجهه با هر تهدید علیه جمهوری اسلامی مایه دلگرمی ملت ایران و اعتلای همه مسلمانان جهان خواهد بود.

قشرهای مختلف مردم و مسئولان گلستان، دستگیری عامل انگلیس و آمریکا و سرکرده گروهک تروریستی شرق را نشانه اقتدار نظام دانستند و خواستار برخورد قاطعنانه دستگاه قضایی به این عامل فساد شدند.

به تاکید گلستانیها، باید سرزمین مقدس ایران اسلامی از اشرار هر که باشد پاک شود ودستگیری ریگی سرلوحه و تصویر روشنی برای آینده این گونه اقدامات است.

به عقیده اقوام مختلف مازنی، استرابادی، کتولی، سیستانی، زابلی، بلوچی و .. ساکن در استان گلستان، ایران اسلامی دارای غنی ترین فرهنگ و تمدن است و افراد شروری نظیر ریگی در این تمدن راه و جایی ندارند.

ریگی ها در تمدن غنی ایران جایی ندارند

نیروهای ایرانی با نشان دادن قدرت خود این تروریست را دستگیر کردند تا به مجازات اسلامی برسانند، زیرا ما قدیمی ترین تمدن را داریم و افراد شرور دراین تمدن راهی ندارند.

مردم گلستان از مسئولان خواستند این تروریست هرچه زودتر محاکمه شود و به جزای کارهای غیر انسانیش برسد تا هم مردم و خانواده شهدا شاد شده و هم درس عبرتی برای دشمنان این مرز و بوم باشد.

در عین حال، دستگاه های اجرایی، دانشگاهیان، مسئولان و گروه های مختلف سیاسی و مذهبی استان گلستان با انتشار بیانیه های مختلف، دستگیری سرکرده گروهک تروریستی ریگی را به محضر ولی فقیه و ملت بزرگ ایران شاد باش و تهنیت گفتند.

در بخشی از بیانیه شورای هماهنگی تبلیعات اسلامی گلستان آمده است، این اقدام بزرگ این واقعیت را در برابر دیدگان ملل جهان روشن کرد که نظام برآمده از اراده ملت مسلمان ایران راه عزت و افتخار خود را طی می کند و ما شاهد استقلال و اقتدار تمام عیار سیاسی، دفاعی و امنیتی هستیم.

در این بیانیه از تلاش ماموران اطلاعاتی و نظامی در دستگیری این شرور خود فروخته و عامل جنایت زیاد، بمبگذاری، کشتار مردم بی گناه  قدردانی شده است.

سرکرده گروهگ تروریستی موسوم به جندالله در جریان یک عملیات پیچیده امنیتی اطلاعاتی کم نظیر و موفق، توسط سربازان گمنان امام زمان(ع) دستگیر شده است.

کد خبر 1040097

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha