پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۸ اسفند ۱۳۸۸، ۱۶:۵۱

دستغیب:

میراث فرهنگی فارس قلعه تاریخی کودیان شیراز را احیا کند

میراث فرهنگی فارس قلعه تاریخی کودیان شیراز را احیا کند

شیراز - خبرگزاری مهر: نماینده مردم شیراز در مجلس خواستار توجه و احیا قلعه تاریخی چند صد ساله کودیان شیراز از سوی میراث فرهنگی استان فارس شد.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، احمدرضا دستغیب در جریان بازدیدی که از قلعه تاریخی کودیان شیراز و آثار به جای مانده از این اثر عنوان کرد: دراین قلعه تاریخی که با ارزش و قدیمی طرح ها و معماری های خاص استفاده شده که می توان با بازسازی و نگهداری، آن را به محلی ویژه برای بازدید علاقمندان و تورسیتها تبدیل کرد.

وی افزود: به گفته شاهدان محلی و اهالی قدیم این روستا در کنار این قلعه تاریخی که هم اکنون برخی از دیوارها و بناهای آن تخریب شده، یک حمام قدیمی با سابقه طولانی وجود دارد که می توان آن را نیز احیا کرد.

رئیس کمیته گردشگری مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هنوز زیرزمینهای این قلعه تاریخی پابرجاست، از مسئولان سازمان میراث فرهنگی - گردشگری و صنایع دستی استان فارس خواست تا از این اثر زیبای تاریخی بازدید و برای ثبت آن در فهرست آثار ملی و نگهداری از آن برنامه ریزی کند.

دستغیب ادامه داد: این قلعه طوری طراحی و ساخته شده که زمان قرار گرفتن بر روی آن تمام روستا قابل دید بوده و چشم اندازی زیبا از طبیعت نیز مشاهده می شود.

وی روستای کودیان را از روستاهای گردشگری عنوان کرد و افزود: با مرمت و بهسازی این اثر تاریخی زیبا که در منطقه ای سرسبز و با اقلیمی خوش در 40 کیلومتری غرب شهرستان شیراز قرار گرفته می توان چشم اندازی زیبا برای مردم، توریستها و علاقه مندان به تاریخ، هنر و معماری فراهم کرد.

کد خبر 1048783

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha