به گزارش خبرنگار مهر در همدان، ره انجام پیش از ظهر پنجشنبه در مصاحبه مطبوعاتی با خبرنگاران، اظهار داشت: از این تعداد پایگاه، یک پایگاه امداد هوایی را انجام خواهد داد.
وی افزود: پایگاه امداد کوهستان جمعیت هلال اجمر استان همدان نیز در ایام نوروز در ارتفاعات میدان میشان همدان مستقر خواهد شد.
ره انجام با بیان اینکه وضعیت امداد رسانی در استان همدان در سه سال اخیر رو به بهبود بوده است، ادامه داد: در بیست و پنجو اسفند ماه سال جاری مانور آمادگی نیروهای امدادی در استان همدان اجرا می شود.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان همدان خاطر نشان کرد: برای آمادگی بیشتر نیروهای امدادگر چهار دوره بازآموزی در پایگاه های امداد جاده ای اسدآباد و زاغه انجام شد.
ره انجام از تجهیز 20 دستگاه آمبولانس دستگاه های هیدرولیک نجات نیز برای حوادث احتمالی وارد کار شده اند.
وی خاطر نشان کرد: طرح راهنمایی مسافران نوروزی نیز با استقرار 25 پایگاه در مبادی ورودی و خروجی شهر های استان همدان انجام می شود.
نظر شما