به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از کمیته خبری دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران ، حجت الاسلام محمد قاسمی فرزند حجت الاسلام حاج آقا خلیل قاسمی از روحانیون به نام شهرهای نکا و ساری و از شاگردان عالم بزرگوار مرحوم آیت الله کوهستانی و مرحوم آیت الله لیموندهی است.
امام جمعه موقت ساری متولد 1349 است که به همراه ابوی خود در نجف و بعدها در قم اقامت و اشتغال به تحصیل داشته و تا اینکه در سال 1366 وارد حوزه علمیه قم شده است.
وی در قم با اشتغال در مدارس معتبر حوزه علمیه مقدمات رشد و تعالی معلومات دینی خود را پایه ریزی کرده و شخصا محضر بزرگانی همچون حسین خراسانی، حسین بوشهری، علی محمدی خراسانی، حسین آل غفور، بروجردی و محمد علی کوشا استفاده کافی برده است.
محمد قاسمی در سال 85 متعاقب دستور نماینده ولی فقیه در مازندران به عنوان رئیس دفتر وی به ساری بازگشت و یکسال بعد با حفظ سمت، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه مازندران را عهده دار شد.


نظر شما