به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، حجت الاسلام محمدتقی واعظی در نخستین جلسه شورای اداری استان زنجان در سال 89 با بیان اینکه در حال حاضر هیچ کمبودی در کشور وجود ندارد، افزود: نامگذاری امسال به عنوان سال "همت مضاعف و تلاش مضاعف" نشان دهنده این است که رهبر معظم انقلاب، رضایت کافی از تلاشهای صورت گرفته توسط بخش های مختلف ندارند.
وی با اشاره به آغاز دهه چهارم انقلاب شکوهمند اسلامی ادامه داد: هیچکس تصور نمی کرد که نظام شاهنشاهی را بتوان زیر و رو کرد اما امام (ره) با تکیه بر همت مردم توانستند به این مهم دست یابند و از این همت باید به عنوان همت واقعی یاد کرد.
حجت الاسلام واعظی در ادامه شرایط استان زنجان را برای توسعه مساعد عنوان کرد و افزود: امیدواریم با تکیه بر شعار همت و کار مضاعف بتوانیم به قله های رفیع پیشرفت دست یابیم.
امام جمعه زنجان همچنین با اشاره به مراحل احداث مصلی بزرگ زنجان گفت: برای تکمیل این مصلی به یک همت جمعی نیاز است و اطمینان دارم اگر نقطه ای در استان به دست مسئولان آباد شود، آبادی آن همه استان را تحت الشعاع خویش قرار داده و از وضعیت کنونی خارج خواهد کرد.


نظر شما