پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ فروردین ۱۳۸۹، ۱۱:۱۰

گفتگوی مهر با طاهرخانی /

تحقق "همت و کار مضاعف" با افزایش تعامل کمیسیون آموزش و وزارت علوم

تحقق "همت و کار مضاعف" با افزایش تعامل کمیسیون آموزش و وزارت علوم

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: ساز و کار تحقق شعار همت مضاعف و کار مضاعف در ابعاد آموزشی و پژوهشی با ایجاد رایزنی های مناسب و افزایش تعامل میان کمیسیون آموزش و وزارتخانه های علوم و آموزش و پرورش اجرایی می شود.

امیر طاهرخانی در گفتگو با خبرنگار مهر در ارتباط با اهداف کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در ارتباط با تحقق شعارهمت مضاعف و کار مضاعف گفت: قطعا کمیسیون آموزش در ارتباط با تحقق این شعار برنامه هایی را تنظیم می کند و به اجرا می رساند.

وی ادامه داد: در این راستا کمیسیون آموزش رایزنی های لازم را با دستگاههای اجرایی مربوطه یعنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت آموزش و پرورش انجام می دهد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه اعضای کمیسیون، ساز و کار لازم برای تحقق اهداف این سال را فراهم خواهند کرد افزود: در سال جدید با توجه به حجم کارهای موجود باید بتوانیم با تلاش بیشتر، کار مضاعف، برنامه ریزی بهتر و ایجاد انگیزه برای مدیران شعار سال را اجرایی کنیم.

طاهرخانی تاکید کرد: کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس امسال با برنامه ریزی مناسب جهت احقاق شعار مقام معظم رهبری تمام هم خود را برای رفع بخش زیادی از مشکلات به کار خواهد گرفت.

کد خبر 1057177

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha