ليلا عيوض زاده در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: متاسفانه اغلب چاي موجود در كشور حاوي اسانس و رنگ مصنوعي است كه مي تواند مشكلاتي را براي مصرف كنندگان آن ايجاد كند.
وي بيش از 90 درصد مردم بدون توجه و آگاهي از چايي مصرف مي كنند كه حاوي اسانس و رنگ است و اين امر سبب ايجاد اختلال در سيستم گوارشي بدن مي شود.
اين كارشناس تغذيه با بيان اينكه بايد از چايي استفاده شود كه برگ سبز آن بدون اسانس و رنگ و به طور كلي بدون افزودني باشد، اظهار داشت: مصرف حداكثر دو تا سه فنجان چاي كم رنگ و بدون افزودني مي تواند سبب كاهش كلسترول خون در بدن شده و از ابتلا به برخي از سرطان ها جلوگيري كند.
وي در خصوص ويژگي هاي برگ سبز چايي كه فاقد افزودني هايي نظير اسانس و رنگ است، گفت: چايي كه داراي اسانس و رنگ باشد پس از ريختن در فنجان و يا ليوان بعد از گذشت زمان كوتاه، رنگ آن بر جداره فنجان و يا ليوان باقي مانده و رسوب مي كند.
عيوض زاده گفت: معمولا چاي هايي كه بسيار خوش رنگ هستند داراي رنگ و اسانس هستند چرا كه چاي طبيعي فاقد افزودني رنگ زيادي ندارد و در صورت باقي ماندن پس از دم كردن آن، پر رنگ نخواهد شد ، مگر اينكه ازهمان ابتدا مدت زيادي را صرف دم كردن آن كرده باشيم.
وي اظهار داشت: به شهروندان توصيه مي شود كه حداكثر زمان براي دم كردن چاي خشك را 20 دقيقه درنظر گيرند تا مواد داخل برگ چاي آزاد شود و اگر بيشتر از اين زمان چاي بجوشد تركيبات كريفنولي از آن خارج مي شود كه مي تواند به صورت محرك درسيستم گوارشي اثر گذاشته و سبب اختلال در اين سيستم شود.
نظر شما