محمد کریم عابدی در گفتگو با خبرنگار مهر، موضع گیری اخیر ئیس جمهور آمریکا را تحت تاثیر لابی صهیونیزم در این کشور دانست و گفت: هم اکنون اذهان عمومی جهان این گونه شکل گرفته است که هر کشوری منافع آمریکا را تامین نکند تهدید هسته ای خواهد شد همانگونه که ژاپن در جریان جنگ جهانی طعم تلخ بمباران هسته ای هیروشیما و ناکازاکی را چشید.
نماینده مردم فردوس و طبس گفت: اوباما بازیگر سناریوی صهیونیست ها شده است و از آنجایی که این رژیم عضو ان پی تی نیست بوسیله آمریکا در صدد بلااثر کردن این معاهده و محو کامل ان پی تی است.
وی برگزاری همزمان کنفرانس خلع سلاح در تهران و این موضع گیری اوباما را فرصتی عنوان کرد که مهیا شده تا جهانیان از نیات واقعی کشورها مطلع شده و بدانند چه کشوری در پی خلع سلاح هسته ای و چه دولتی در صدد استفاده از تسهیلات هسته ای و تهدید جهان است.
عابدی با اشاره به فتوای رهبر معظم انقلاب مبنی بر حرام بودن تسلیحات هسته ای گفت: ما به واقع در پی کسب سلاح های هسته ای نبوده ایم ولی آنهایی که زرادخانه هایشان پر از تسلیحات هسته ای وکشتار جمعی است ادعای مبارزه با این نوع سلاح را دارند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اعلام اینکه آمریکا به بسیاری از کشورهای مستقل فشار آورده است که در اجلاس تهران شرکت نکنند، گفت: به رغم این فشارها من به نتایج این اجلاس بسیار خوشبین و امیدوار هستم و اگر اجلاس تهران تنها یک دستاورد داشته باشد و آن برافراشتن پرچم خلع سلاح هسته ای از سوی جمهوری اسلامی ایران در زمان تهدید هسته ای دشمنان باشد موفقیتی بزرگ به شمار می رود.
وی ادامه داد: این اجلاس می تواند مقدمه ای برای یک اجلاس دوره ای و یا کنوانسیونی برای خلع سلاح هسته ای از سوی کشور های عضو ان پی تی و جنبش عدم تعهد باشد.
عابدی در عین حال در پایان از همه کشورهای آزاده جهان دعوت کرد که در این اجلاس شرکت کرده و همبستگی خود را برای خلع سلاح هسته ای نشان دهند وهمچنین به کشورهایی که روحیه یاغی گری دارند بفهمانند که جهان هوشمند بوده و به خواسته ناحق آنها گردن نمی نهد.
نظر شما