به گزارش خبرگزاری مهر، نجف بلالی درباره آخرین وضعیت تولید گاز طبیعی و سایر محصولات گازی در پالایشگاه سرخون و قشم در سال گذشته، گفت: سال گذشته بیش از 5 میلیارد و 586 میلیون متر مکعب گاز به پالایشگاه سرخون و قشم تحویل شده است که 5 میلیارد و 400 میلیون متر مکعب گاز پس از پالایش به شبکه سراسری تزریق شده است.
مدیرعامل شرکت پالایش گاز سرخون و قشم با اشاره به رشد سه درصدی تولید گاز در این مجموعه پالایشی، تصریح کرد: در مجموع نزدیک 200 میلیون متر مکعب گاز بیشتر از سال 1387 گاز پالایش کرده ایم.
این مقام مسئول همچنین در مورد تولید مایعات گازی در پالایشگاه سرخون و قشم، توضیح داد: در سال اصلاح الگوی مصرف بیش از سه میلیون و 166 هزار بشکه ( معادل 503 هزار متر مکعب) مایعات گازی تولید شده است.
وی با اشاره به افزایش 96 هزار بشکه ای تولید مایعات گازی در پالایشگاه سرخون و قشم، بیان کرد: کل تولید گاز مایع (LPG) در این واحد پالایش گاز حدود 32 هزار متریک تن بوده که در مقایسه با سال ماقبل آن تولید گاز مایع حدود 20 درصد افزایش را نشان می دهد.


نظر شما