۲ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۱:۵۵

موسی‌پور:

فضای عمومی قم باید از هرجهت گویای حاکمیت ارزشهای دینی باشد

فضای عمومی قم باید از هرجهت گویای حاکمیت ارزشهای دینی باشد

قم - خبرگزاری مهر: استاندار قم گفت: با توجه به کارکرد ملی و فراملی شهر مقدس قم این شهر باید از هر جهت الگو و فضای عمومی استان نیز باید گویای حاکمیت ارزشهای دینی باشد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت‌الاسلام محمدحسین موسی‌پور صبح پنجشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان قم که با حضور  حجت‌الاسلام تقوی، رئیس شورای سیاستگزاری ائمه جمعه و نایب رئیس شورای فرهنگ عمومی کشور برگزار شد در سخنانی اظهار داشت: رویکردها و تصمیمات این شورا می‌تواند نقش موثری در تحقق این الگو بودن داشته باشد.

وی با اشاره به اختصاص 70 میلیارد تومان به بخش فرهنگ استان قم برای ایجاد زیرساخت‌ها و اجرای برنامه‌های فرهنگی مناسب خاطرنشان کرد: امیدواریم در سال جاری با همت و تلاش مضاعف مسئولان دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط اقدامات مثبت و موثری در جهت ارتقای سطح فرهنگی جامعه صورت بپذیرد.

موسی‌پور از دستگاه‌های فرهنگی خواست برنامه‌های فرهنگی خود را با اولویت اجرا حداکثر تا 15 روز آینده اعلام کنند تا پس از بررسی و تصویب عملیاتی شود.
 

کد خبر 1068896

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha