به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، جواد قناعت پیش از ظهر شنبه در نشست شورای برنامه ریزی استان افزود: انتظار داریم مدیران برای جذب اعتبارات ملی که چهار پنجم اعتبارات را تشکیل می دهد، تلاش بیشتری بخرج دهند.
وی اظهار داشت: یکی از اولویتها در ارزیابی مدیران این است که هر دستگاهی بتواند اعتباری بیشتری جذب کند، اعتبارات استانی بیشتری نیز تخصیص داده می شود.
وی از مدیران گلستان خواست تلاش کنند تا بودجه تخصص یافته برگشت داده نشود و باید با چانه زنی و تعامل با مدیران ملی، اعتبارات بیشتری برای استان جذب شود.
استاندار گلستان، با بیان اینکه در اعتبارات تملک دارایی و هزینه ای افزایش اعتبار داریم، یادآور شد: استان در زمینه اعتبارات محدودیت زیادی دارد.
قناعت تاکید کرد: در بخش اعتبارات هزینه ای کلیه دستگاه های اجرایی مکلفند تا پایان اردیبهشت ماه نسبت به مبادله تفاهمنامه اقدام کنند.
وی عنوان کرد: همچنین در زمینه اعتبارات تملک دارایی، کلیه دستگاه های اجرایی ملکفند تا پایان سال مالی نسبت به جذب کامل اعتبارات اقدام کنند.
نماینده مردم شهرستانهای کردکوی، بندگز، بندرترکمن و گمیشان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: تاکنون جلسات زیادی با حضور مسئولان استان از جمله استاندار در وزراتخانه های مختلف تشکیل و مسائل استان پیگیری شد.
محمدجواد نظری مهر افزود: بحث بودجه اهمیت زیادی دارد و اگر مدیریت بیشتری شود و بتوانیم از داشته هایمان بهتر استفاده کنیم، بسیاری از مشکلات رفع می شود.
وی اظهار داشت: استفاده بهینه از بودجه در بخشهای مختلف، برنامه ریزی فشرده ای را می طلبد و اگر مدیران طرحی را به صورت ملی پیگیری می کنند، نیاز است تا نمایندگان نیز آنها را همراهی کنند تا زودتر نتیجه حاصل شود.


نظر شما