به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، سید دادوش هاشمی صبح پنج شنبه در بازدید از اداره کل بازرسی استان، اظهارداشت: اساس کار نظام مقدس جمهوری اسلامی رضایت مندی مردم است و اداره کل بازرسی استان در همین راستا نقش بسزایی را ایفا می کند.
وی افزود: بازرسی باید به قدری قوی عمل کند که ریشه مشکلات و مفاسد احتمالی را براساس کار علمی و حساب شده بخشکاند و این امر قطعا در سلامت جامعه و رضایت مندی مردم نسبت به نظام موثر خواهد بود.
هاشمی اظهار داشت: خوشبختانه استان پتانسیل های زیادی برای کار کردن دارد و اکنون همه شرایط برای توسعه استان مهیا بوده و لازم است همه عوامل در این راستا تلاش نمایند.
استاندار کرمانشاه در ادامه با اشاره به کسب رتبه ممتاز اداره کل بازرسی استان در بین ادارات کل بازرسی سراسر کشور از این دستگاه نظارتی به عنوان یکی از دستگاه های نمونه در کشور یاد کرد و کسب این عنوان را به مدیران و مسئولان این اداره کل تبریک گفت.
مدیر کل بازرسی استان کرمانشاه نیزدر این دیدار ابراز امیدواری کرد که استان و مجموعه مدیریتی آن در لوای قانون برای توسعه هرچه بیشتر، خیزهای بلندی بردارد.
علی سامع افزود: سازمان بازرسی با همت و صمیمیت خالصانه و به عنوان یک بازوی قدرتمند و آماده همکاری، تلاش خواهد کرد تا در راه تعالی و ترقی استان همسو با مدیریت عالی استان گام بردارد.
وی شرایط کنونی استان کرمانشاه را به لحاظ سلامت اداری، مطلوب توصیف کرد و گفت: خوشبختانه استان از وجود مدیرانی سالم و خوب بهره مند است.
مدیر کل بازرسی استان کرمانشاه همچنین به تقویت بعد نظارتی این اداره کل روی پروژه های عمرانی به خصوص در حوزه شهرداریها تاکید کرد و گفت: قصد داریم تا با تلاش و جدیت به این حوزه ها در راستای بعد نظارتی سازمان، فعالیت ها را بیش از گذشته توسعه دهیم تا به این ترتیب از هدر رفت منابع ملی جلوگیری نماییم.


نظر شما