۸ خرداد ۱۳۸۹، ۹:۳۵

تکواندو دانشجویان جهان/

تکلیف کادر فنی تیم منتخب تکواندو دانشجویان ایران مشخص شد

تکلیف کادر فنی تیم منتخب تکواندو دانشجویان ایران مشخص شد

با انتخاب اعضای کادر فنی تیم منتخب دانشجویان ایران در فاصله کمتر از یک ماه به آغاز رقابتهای جهانی این تیم در وقت های اضافی از بلاتکلیفی خارج شد.

به گزارش خبرنگار مهر، یازدهمین دوره رقابتهای تکواندو قهرمانی دانشجویان جهان طی روزهای هشتم تا سیزدهم تیرماه به میزبانی اسپانیا در "ویگا" برگزار خواهد شد. با اینکه زمان این رقابتها از ماهها قبل مشخص شده بود ولی مسئولان ورزش دانشجویی به تازگی اقدام به انتخاب کادر فنی کردند.

سید نعمت خلیفه به عنوان سرمربی، علی تاجیک و رضا ایمانزاده به عنوان مربی اعضای کادر فنی تیم منتخب دانشجویان ایران را تشکیل می دهند. این تیم دو سال قبل در صربستان با همین کادر فنی قهرمان دهمین دوره این رقابتها شده بود.

مشخص نیست چرا وقتی قرار نبود کادر فنی تیم دانشجویان تغییری نسبت به دوسال قبل داشته باشد اتخاذ این تصمیم طولانی شد؟ نبود یک نیروی متخصص در رشته تکواندو در راس تصمیم گیری ورزش دانشجویی بزرگترین علت آن می باشد.

چهارشنبه گذشته اولین مرحله رقابتهای انتخابی با حضور کادر فنی برگزار شد و 22 نفر به اردوی آمادگی که قرار است از فردا یکشنبه در دانشکده کشاورزی کرج آغاز شود راه پیدا کردند.

از همین فردا تا زمان اعزام که پنجم تیرماه خواهد بود کادر فنی نزدیک به 20 روز زمان مفید برای آماده سازی در اختیار دارد و با غیبت نفراتی چون نصر ، معمتد، کرمی، تاجیک  و ... که تیم ملی را در جام جهانی همراه می کنند، این تیم برای دفاع از عنوان قهرمانی خود کار سختی پیش رو دارد.

یازدهمین دوره رقابتهای تکواندو قهرمانی دانشجویان جهان طی روزهای هشتم تا سیزدهم تیرماه به میزبانی اسپانیا در "ویگا" برگزار خواهد شد.

کد خبر 1091137

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha