پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ خرداد ۱۳۸۹، ۱۷:۴۸

2500 فقره جواز تاسیس صنعتی در مازندران صادر شد

2500 فقره جواز تاسیس صنعتی در مازندران صادر شد

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنایع و معادن مازندران از صدور حدود 2500 فقره جواز تاسیس واحدهای صنعتی در استان طی سال 88 در مازندران خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی هاشم پور بعد از ظهر یکشنبه در جلسه شورای راهبری صنعت و معدن مازندران در ساری افزود: رشد جهشی توسعه صنعت و معدن در مازندران در سال 88 به نسبت سال 87 بهتر بوده است.

وی خاطرنشان کرد: حجم سرمایه گذاری بخش صنعت و معدن مازندران به ترتیب در سال 87 و 88 به میزان 452 و 758 میلیارد تومان بوده است.
 
رئیس سازمان صنایع و معادن مازندران با اشاره به اینکه این استان از رتبه 15 شاخص های صنعتی در سال 87 به رتبه 9 در سال 88 در کشور رسیده است، تصریح کرد: در حال حاضر سه هزار و 113 واحد صنعتی فعال در مازندران داریم که 72 هزار شغل ایجاد و دو هزار و 444 میلیارد ریال سرمایه گذاری در این واحدها صورت گرفته است.
 
هاشم پور با بیان اینکه اکثریت محدوده های معدنی استان مکانیزه شده است، یادآور شد: در سال گذشته ادارات سوادکوه، نور، تنکابن و بهشهر در مازندران ایجاد شده است.
 
وی از پیشنهاد معرفی چهره های ماندگار صنعت و معدن کشور توسط استان خبر داد و گفت: دبیر اجرایی برگزاری این همایش ملی، رئیس سازمان صنایع و معادن مازندران است.
 
وی میزان پاداش دریافتی این سازمان از وزارت صنایع و معادن در سال گذشته را 135 میلیون تومان بیان کرد و افزود: 449 میلیون تومان حقوق به پرسنل این سازمان در سال گذشته در استان پرداخت شده است.
 
هاشم پور از جذب 378 جوان فارغ التحصیل رشته های مرتبط با صنعت و معدن سال گذشته در استان خبر داد و گفت: تاکنون شش طرح آمایش صنعت و معدن در استان ایجاد و 85 طرح نیمه تمام با صرف 640 میلیارد ریال اعتبار و 220 میلیون فرانک و31 میلیون یورو تسهیلات آماده بهره برداری خواهد بود.
 
رئیس سازمان صنایع و معادن مازندران از افتتاح 15 طرح صنعتی و معدنی با جذب اشتغال 700 نفر همزمان با هفته صنعت و معدن سال جاری در استان خبر داد و گفت: همایش بزرگ حمایت قضایی از سرمایه گذاری صنعتی و معدنی با حضور فعالان صنعتی و معدنی و قضات استان نیز در هفته صنعت و معدن برگزار خواهد شد.
 
وی تعداد جلسات شورای راهبری صنعت و معدن استان در سال 88 را 19 جلسه با 67 دستور کار و 81 مصوبه بیان کرد و گفت: این سازمان آمادگی دارد زمین مورد نیاز برای شرکت های تهرانی در شهرک های صنعتی استان فراهم کند.
کد خبر 1095973

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha