۱۷ خرداد ۱۳۸۹، ۱۱:۵۰

سهراب مشهودی:

نحوه ساخت و ساز تهرانی نمای شهری رشت را نازیبا کرده است

نحوه ساخت و ساز تهرانی نمای شهری رشت را نازیبا کرده است

رشت - خبر گزاری مهر: مجری طرح جامع شهر رشت گفت: در شهر رشت از 20 سال گذشته نحوه ساخت و ساز تهرانی باب شده که نمای نازیبایی را در این شهر رقم زده است.

سهراب مشهودی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: فضای مطلوب شهر رشت در حال از بین رفتن است و تجاوز به حریم رودخانه ‌ها، جایگزین شدن معماری‌ های نوین و بافت‌ های نامناسب چهره شهر را زشت کرده است.

وی با اشاره به فرصتهای ایجاد شده برای نجات این شهر خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح رودخانه‌ ها می‌ توانند پاک و ادغام مطلوب شهر و روستا انجام شود.

مجری طرح جامع شهر رشت با تأکید بر ضرورت حفظ طبیعت شهر افزود: برای سکونت در شهر باید طبیعت آن حفظ و از ساخت و سازهای نامناسب جلوگیری کرد.

وی همچنین به بافت میدان شهرداری اشاره کرد و گفت: میدان شهرداری رشت باید هویت اصلی خود را حفظ کند .

مشهودی احیای بافت بازار، تقویت کنارگذر فومن تا انزلی و نحوه سکونت روستا شهری را از موارد مهم در طرح جامع ذکر کرد.

مجری طرح جامع شهر رشت در ادامه فعالیت بخش خصوصی در رشت را همراه با رشد دانست و اظهار داشت: این امر جزو موارد مثبت در این شهر است.

وی با بیان اینکه در طرح جامع شهری، کشاورزی، محور اصلی استان است، افزود: با اجرای این طرح باید از مهاجرت و گسترش آن جلوگیری، بافت اطراف شهر و کشاورزی حفظ شود.

مشهودی یاد آورشد:  تالابها و رودخانه ‌های شهررشت دچار نقصان جدی  و نقش آنها فراموش شده است.

کد خبر 1096351

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha