صمد مرفاوی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهار داشت: قرار بود تمرینات از 16خرداد برگزار شود که به دلیل عدم توافق با بازیکنان مورد نیاز تیم این تمرینات به تاخیر افتاد.
وی افزود: متاسفانه جذب بازیکن و شرایط خاص بازیکن گیری در لیگ امسال تمرینات ما را عقب انداخت که باید با سرعت بیشتر و به صورت جدی تر درباره قراردادها و بازیکنان مورد نظر اقدام کنیم و از مرحله جذب بازیکن سریعتر بگذریم.
وی اضافه کرد: مرحله یارگیری مرحله سختی است اما نباید باعث شود که ما بازیکنان مورد نیازمان را از دست بدهیم.
مرفاوی تصریح کرد: از شنبه آینده تمرینات تیم مس به صورت جدی تر و به صورت صبح و عصر برگزار می شود و در کل این مرحله از تمرینات 15 روز خواهد بود و پس از آن تیم به اردوی خارج از کشور می رود که از هفت تیر راهی ترکیه می شویم و چهار روز تمرینات فشرده به صورت سه جلسه در روز برگزار می کنیم و برنامه های دیگر ی نیز برای آماده سازی تیم خواهیم داشت.
وی گفت: ظرف یکی دو روز آینده مربی دروازه بانهای تیم مس را نیز معرفی خواهیم کرد.
مرفاوی با اظهار نگرانی از جذب نشدن بازیکنان مورد نظرش گفت: من تصورم بر حفظ نیروهای قبلی بود که اگر موفق به جذب مهره های دلخواه نشدیم زیاد ضرر نکنیم اما تا اینجای کار مهدی رجب زاده و روح الله بیگدلی را از دست دادیم و خروجی تیم ما بیشتر از ورودی است و این مرا نگران کرده است.
وی یادآور شد: از جمله مشکلاتی که در سال قبل مس با آن مواجه بود اینکه دفاع خوبی نداشت و من عمده نگرانیم حل این مسئله است.
صمد مرفاوی افزود: ما تاکنون هشت بازیکن را از دست دادیم که من احساس می کنم باشگاه باید جدی تر وارد مسئله جذب و عقد قرار داد با بازیکنان مورد نظر ما باشد.
سرمربی سابق استقلال تهران افزود: نظر من این است که باید بازیکنان با تجربه و در سطح خوبی را برای دفاع تیم به کار بگیریم.
وی یادآور شد: طی چند روز گذشته از تمرینات تیمهای مس سرچشمه و رفسنجان هم دیدن کردیم امروز و فردا هم بازیکنان امید و جوانان کرمان را محک می زنیم اما اینها باید به موازات جذب بازیکنان لیگ برتری انجام شود.


نظر شما