به گزارش خبرنگار مهر، دکتر ابراهیم حسن بیگی روز پنجشنبه در حاشیه برگزاری آزمون دوره دکتری این دانشگاه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه از میان داوطلبان ثبت نام کننده 520 داوطلب موفق به دریافت کارت شدند گفت: این آزمون در 7 رشته مدیریت راهبردی، علوم دفاعی راهبردی در گرایش های دفاع ملی، سیاست دفاعی و اندیشه نظامی، مدیریت راهبردی نظامی، امنیت ملی در گرایش های مطالعات امنیت ملی، تهدیدات امنیت ملی و امنیت داخلی، آینده پژوهشی، مدیریت راهبردی پدافند غیرعامل و مدیریت دانش برگزار می شود.
رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی به نحوه پذیرش در این دانشگاه اشاره کرد و ادامه داد: بر اساس مصوبات وزارت علوم، در مرحله اول این آزمون دو برابر میزان ظرفیت دانشجو پذیرفته می شود و از آنها برای مصاحبه حضوری دعوت به عمل می آید.
وی با تاکید بر اینکه برای پذیرش در این دانشگاه هیچ سهمیه ای در نظر گرفته نشده است یادآور شد: بر اساس اساسنامه مصوب این دانشگاه، دانشجویان از میان حائزین رتبه های برتر در آزمون کتبی، مصاحبه و سوابق علمی، پژوهشی، مدیریتی و فرماندهی انتخاب می شوند.
حسن بیگی از افزایش 20 درصدی پذیرش دانشجو در این دانشگاه خبر داد و اضافه کرد: تصحیح اوراق داوطلبان از سوی این دانشگاه صورت می گیرد و نتایج این آزمون تا قبل از آغاز سال تحصیلی جدید اعلام خواهد شد.
رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی در ادامه به نحوه برگزاری این آزمون اشاره و خاطرنشان کرد: طراحی سئوالات این آزمون چند ساعت قبل از برگزاری آزمون توسط اساتید برجسته این حوزه طرح و پس از تکثیر در جلسه آزمون توزیع می شود.
وی با تاکید بر اینکه طبق مصوبات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزاری آزمونهای دوره دکتری در اختیار دانشگاه ها است، افزود: سازمان سنجش نیز بر نحوه اجرای این آزمون نظارت دارد.
نظر شما