به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، مدیر ترویج جهاد کشاورزی استان لرستان شامگاه پنج شنبه در مراسم تجلیل از 35 برگزیده حوزه جهاد کشاورزی استان لرستان که با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی و سرپرست سازمان شیلات کشور و مسئولان استانی برگزار شد در سخنانی اظهار داشت: بحث کشاورزی در کشور و به خصوص لرستان بحث ویژه و استثنایی است و برگزیدگان کشاورزی استان نیز از پیشگامان توسعه کشاورزی در سطح این استان هستند.
محمود کشوری خاطرنشان کرد: مراسم تجلیل از کشاورزان در واقع مراسمی است تا افکار عمومی و مسئولان که در جهت امنیت غذایی و اجتماعی شان به کشاورزان مدیون هستند، نسبت به فعالیت ها و عملکرد آنها آشنا شوند.
وی تصریح کرد: پروژه ترویج، شناسایی و انتخاب و معرفی کشاورزان علاوه بر اینکه کارکرد فرهنگی دارد سبب ارتقای منزلت اجتماعی کشاورزان نیز می شود.
مدیر ترویج جهاد کشاورزی استان لرستان ادامه داد: این امر سبب می شود شاخص سازی های مناسب جهت استفاده از پتانسیل بخش کشاورزی استان صورت گیرد و بتوانیم قابلیت های واقعی و قابل وصول استان را به مردم معرفی کنیم تا فاصله میان رکوردها و میانگین در این بخش کم شود.
کشوری تصریح کرد: از این طریق بیان دلایل موفقیت افراد نمونه و انتقال آن به روستائیان و کشاورزان به صورت سالانه و طی این مراسم ها اجرایی می شود.
وی با تاکید بر اینکه نگاه دولت به بخش کشاورزی نگاه ویژه ای است، یادآور شد: به کالای کشاورزی نباید تنها به عنوان یک کالای اقتصادی نگریست زیرا امنیت کالای کشاورزی مافوق همه بخش های اقتصادی است.
مدیر ترویج جهاد کشاورزی استان لرستان همچنین با اشاره به رشد حوزه کشاورزی در این استان طی سالهای اخیر، خاطرنشان کرد: رکورد گندم دیم در نرم نمونه در استان بین 4.2 تن تا 5.5 تن در هکتار و در بخش ذرت 10 تا 17.5 تن تثبیت شده است که این امر نشان از افزایش دانش و تجربه کشاورزان در این بخشها دارد.
نظر شما