۱۱ تیر ۱۳۸۹، ۱۲:۳۲

جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی/

سرمربی تیم ملی کره جنوبی به کار خود در این تیم پایان داد

سرمربی تیم ملی کره جنوبی به کار خود در این تیم پایان داد

"هو جونگ مو"، سرمربی تیم ملی کره جنوبی در جام جهانی 2010 اعلام کرد که قرارداد خود را با فدراسیون فوتبال این کشور تمدید نخواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری فوتبال آسیا، هو 55 ساله اولین مربی کره‌ای بود که توانست تیم ملی این کشور را در خارج از خاک کره به مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی برساند.

"هو جونگ مو" پس از انصراف از ادامه همکاری با فدراسیون فوتبال کره جنوبی با بیان اینکه "ما به آنچه می خواستیم در جام جهانی رسیدیم"، گفت: قرارداد من با فدراسیون فوتبال کره جنوبی در پایان ماه ژوئن به پایان رسیده و فکر می کنم باید به استراحت در کنار خانواده‌ام بپردازم. من تصمیم خود را گرفته‌ام و به فدراسیون فوتبال کره جنوبی هم اطلاع داده‌ام.
 
کمیته فنی فدراسیون فوتبال کره جنوبی روز چهارشنبه تشکیل جلسه می دهد تا درباره انتخاب مربی جدید بحث و گفتگو کند. هو در دسامبر 2007  سرمربی تیم ملی فوتبال کره جنوبی شد و رکورد طولانی‎‌ترین مدت مربیگری این تیم را شکست.
 
از جام جهانی 1954 تاکنون هیچ مربی‎ای نتوانسته برای مدت سه سال پیاپی مربی تیم ملی کره جنوبی باشد. جانشین هو در جام ملت‌های آسیا 2011 کار بسیار سختی دارد و باید بعد از 50 سال قهرمانی آسیا را به نام کره جنوبی کند. کره جنوبی برای آخرین بار در سال 1960 بود که قهرمان جام ملت‌های آسیا شد.
کد خبر 1110551

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha