۲۱ شهریور ۱۳۸۳، ۱۵:۴۶

در نظرسنجي سايت فوتبال آسيا ؛

شانس تيم ملي فوتبال نوجوانان ايران براي قهرماني افزايش يافت

تيم فوتبال نوجوانان ايران با شكست كويت عنوان سرگروهي گروه C را به دست آورد و بايد در مرحله يك هشتم نهايي به مصاف عراق برود.

به گزارش خبرنگار "مهر" به نقل ازسايت فوتبال آسيا، تيم ايران كه تا قبل ازبازي با كويت با9/69 درصد بخت نخست قهرماني اين دوره ازرقابت ها بود اكنون با 2/74 درصد درصدراين نظرسنجي قرارگرفته است. كره جنوبي با  4/20 در رتبه دوم اين نظرسنجي قرار داشت اما اكنون شانس قهرماني اين تيم كاهش يافته و با 5/17 درصد همچنان در رتبه دوم قرار دارد.
 نوجوانان چين با6/0 درصد دررتبه سوم اين نظرسنجي قراردارد  و قطر با 3/2 درصد رتبه چهارم را به خود اختصاص داده است. لازم ذكر است كه تيم ملي نوجوانان كشورمان فردا در مرحله يك چهارم نهايي اين رقابتها به مصاف تيم ملي فوتبال نوجوانان عراق خواهد رفت و در صورت شكست اين تيم به جمع چهار تيم برترآسيا راه خواهد يافت.

کد خبر 111069

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha