ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: سایت ای تی اس که مسئول برگزاری آزمون تافل در سراسر جهان است منتشر کرده که متقاضیان آزمون تافل در ایران در حال حاضر نمی توانند در داخل ایران برای شرکت در این آزمون اقدام کنند.
وی با اشاره به دلیل این قطع همکاری با ایران گفت: به دلیل عدم پرداخت حق وجه ثبت نام آزمون تافل مشکلاتی پیش آمده که با مذاکراتی که انجام می دهیم در حال رفع آن هستیم.
قائم مقام سازمان سنجش آموزش کشور افزود: پیش از این هزینه ثبت نام برای موسسه فرستاده می شد اما الان برای ارسال آن مشکلاتی وجود دارد که ما در حال بررسی راههایی برای ارسال هزینه هستیم.
وی اظهار داشت: امیدواریم مطابق با اعلام موسسه ای تی اس تا 22 ژولای ( 31 تیرماه) این مشکلات برطرف شود.
خدایی در پاسخ به این سئوال که آیا برخی اظهارات مبنی بر لغو آزمون تافل در ایران به دلیل تحریمهای اخیر صحت دارد به مهر گفت: نه اینگونه نیست اما با توجه به قطع همکاری بانکی ایران با کشورهای خارجی و عدم ارسال هزینه ثبت نام، این موسسه در تشریح دلایل به وجود آمدن مشکل به تحریمها استناد می کند.
به گزارش مهر، موسسه ای تی اس که برگزاری آزمون تافل در سراسر جهان را بر عهده دارد اعلام کرده است، متقاضیان آزمون تافل در ایران فعلا قادر نخواهند بود در داخل ایران ثبتنام کنند و در این آزمون شرکت کنند.


نظر شما