پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ مرداد ۱۳۸۹، ۹:۱۸

همدان در آستانه سفر دولت/

بیکاری اساسی ترین مشکل همدان/ اجرای مصوبات سفرهای قبلی خواست همگان

بیکاری اساسی ترین مشکل همدان/ اجرای مصوبات سفرهای قبلی خواست همگان

همدان - خبرگزاری مهر: رئیس‌ جمهور و هیئت دولت در چارچوب دور سوم سفرهای استانی هفته جاری به همدان سفر می کنند تا برای تصویب برخی لوایح و مصوبات قدمی در راستای حل برخی مشکلات استان بردارند.

به گزارش خبرنگار مهر در همدان، در آستانه سفر رئیس جمهور به استان همدان و پس از دو بار لغو شدن حضور هیئت دولت در همدان، این بار قطعیت سفر مطرح شده که در پی آن خبرنگار مهر با حضور در بین شماری از مردم خواسته‌های آنان را از هیئت دولت جویا شده است.

در گفتگو با شماری از مردم این استان که عنوان شهر تاریخ و تمدن را یدک می کشد، عده ای با اشاره به اینکه از همدان بعنوان یک شهر تاریخی، علمی و فرهنگی یاد می شود، خواستار نگاه ویژه هیئت دولت در نعیین مصوبات برای این دیار شدند.

عده ای نیز مهمترین مشکل استان همدان را بیکاری جوانان و به نوعی چاره انیشی برای جلوگیری پرسه زدن آنها در خیابان های همدان عنوان کردند و بیان اینکه دانشجویان تحصیل کرده از دارا بودن شغلی آبرومند محروم هستند، خواستار نگاه ویژه و قابل توجه به این موضوع شدند.

عکس تزئینی است

یکی از شهروندان همدانی با بیان اینکه استان همدان با یک میلیون و 500 هزار نفر جمعیت در رتبه بندی نرخ بیکاری کشور پیشرو است و بعد از لرستان در جایگاه دوم قرار دارد، اظهار داشت: با توجه به اقدامات انجام شده دولت برای اشتغالزایی در عین حال بیکاری یکی از مشکلات اساسی مردم ‌بویژه جوانان این استان است.

بیکاری کابوس جوانان همدانی

محسنی اظهار داشت: بایستی برای رفع مشکلات اشتغال جوانان تحصیل کرده تدابیری جدی اتخاذ شود تا از ایجاد مشکلاتی که در نتیجه بیکاری حاصل می شود، خودداری شود و جوانا از کابوس بیکاری رها شوند.

یک دانشجوی اسدآبادی نیز اقدامات و تلاش‌های دولت نهم را برای کاهش نرخ بیکاری مورد اشاره قرار داد و گفت: از رئیس جمهور انتظار داریم که اعتبارات بیشتری برای طرحهای اشتغالزایی این شهرستان اختصاص دهد

وی با بیان اینکه دولت برای رفع مشکلات ازدواج و مسکن جوانان گامهایی بر داشته که باید تداوم داشته باشد، خواهان توجه بیشتر به محرومان و روستائیان شد.

اصغر تکمه داش افزود: از هیئت دولت انتظار داریم برای رفع مشکلات راه‌های روستایی، تامین آب بهداشتی و رفع مشکلات مردم شهرستان اسدآباد تدابیری بیندیشند.

یک فرهنگی نیز با اشاره به انتخاب همدان به عنوان شهری برای مسافرت از سوی گردشگران، خواستار تقویت صنعت گردشگری این شهرستان شد.

آثار تاریخی همدان مورد بی مهری مسئولان

نیما احمدیان گفت: به‌ آثار تاریخی و باستانی این شهرستان توجه کافی نشده و این آثار گرانبها در حال تخریب است به نحوی که نمونه های آن در گنجنامه همدان مشهود است.

یک ورزشکار همدانی نیز امکانات و فضاهای ورزشی موجود همدان را متناسب با جمعیت جوان و ورزش دوست این منطقه ندانست و خواستار احداث تعدادی دیگر طرحهای ورزشی در همدان و شهرستان های این استان شد.

عکس تزئینی است

در گفتگو با تعدادی از شهروندان همدانی و مردم استان همدان آنچه مشهود است اینکه اکثر قریب به اتفاق مردم سفر هیئت دولت به استان همدان را فرصتی برای توسعه استان می دانند.

مردم این استان بیکاری را مهمترین مشکل پیشروی همدان می دانند که با رفع شدن آن بسیاری از مشکلات دیگر مرتع خواهد شد.

یک هزار و 117 مصوبه نتیجه سفرهای قبلی هیئت دولت به همدان

در همین خصوص استاندار همدان با اعلام اینکه بیش از90 درصد پیشرفت مصوبات و توافقهای سفرهای دور اول و دوم رئیس جمهور وهیئت دولت به استان همدان، گفت: روند اجرای یک هزار و 117 مصوبه دو نشست قبلی هیئت دولت در همدان با 92 و نیم درصد متوسط پیشرفت فیزیکی مطلوب ارزیابی است.

کرم رضا پیریایی گفت: بیش از 94 درصد 601 طرح مصوب سفر اول و 90 درصد 516 طرح مصوبه سفر دوم هیئت دولت به این استان اجرایی شده است.

استاندار همدان در خصوص طرح های پیشنهادی جهت ارائه وتصویب در سومین سفر استانی هیئت دولت به همدان اظهار داشت: موضوع اصلی این طرح ها تامین کاستی ها و نیازها و بهره برداری از ظرفیتهای بالقوه هر منطقه به عنوان حاصل و یافته است.

وی اضافه کرد: این طرح ها بعد از دریافت از منابع مختلف شهرستان ها ،در نشست های کارشناسی کارگروه ها وکارشناسان نیز تحلیل ، بررسی و آماده سازی شده اند .

پیریایی با اشاره به رویکرد فرهنگی دور سوم سفرهای استانی هیئت دولت اظهار داشت که 9 طرح فرهنگی احصا شده تا به هیئت دولت برای تصویب ارائه شود.

بیشتر اولویت‌ها باید به سمت رفاه مردم باشد

معاون سیاسی - امنیتی استاندار همدان نیز گفت: در سفر سوم رئیس جمهور به استان همدان، بیشتر اولویت‌ها باید به سمت رفاه مردم، اشتغال و راه‌اندازی پروژه‌هایی باشد که نزدیک‌ترین مسیر را به سفره مردم داشته باشند.

علی اکبر فامیل کریمی گفت: علاوه بر پروژه‌های فرهنگی طرح‌های مختلفی در بخش‌های عمرانی، تولیدی، صنعتی و خدماتی برای تصویب به دولت پیشنهاد می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بسته‌های فرهنگی سفر هیئت دولت در استان‌ها بر اساس اقتضائات و ظرفیت‌های فرهنگی آن مناطق تدوین می‌شود، خاطرنشان کرد: استان فرهنگی همدان دارای ظرفیت‌ها و قابلیت‌های فراوانی است که با این رویکرد سعی شده با نگاهی کارشناسانه و متناسب با مقتضیات آن نیازهای فرهنگی استان در این سفر رفع شود.

هیئت دولت پایان هفته جاری در ادامه دور سوم سفرهای استانی خود به همدان می رود.

کد خبر 1127505

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha