به گزارش خبرنگار مهر در ایلام، رضا سلیمانی ظهر شنبه در محل این اداره در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تعداد تلفات رانندگی برون شهری استان ایلام در این مدت نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از 35 درصد کاهش یافته است.
به گفته مسئول راه و ترابری استان، این مهم با همکاری و تعامل ارگانهای مرتبط و مردم حاصل شده و این اداره کل نیز در سال گذشته با اقدامتی از قبیل حذف و آشکارسازی 36 نقطه پرحادثه، 258 هزار مترمربع لکه گیری، 31 هزار و 500 متر درزگیری، نصب هزار و 426 مترمربع تابلو اطلاعاتی برای کاهش تلفات گام برداشته است.
سلیمانی با اشاره به اینکه 36 هزار و 200 عدد بازتاب چشم گربه ای، اجرای 6.5 کیلومتر روشنایی راه و سه کیلومتر روشنایی تونل، اجرای دو هزار کیلومتر خط کشی سرد، نصب 9 کیلومتر گاردریل از دیگر اقدامات این اداره کل بوده است، خاطرنشان کرد: نصب 4.5 کیلومتر نیوجرسی و ساماندهی تقاطع ها و آبادیها و مدارس و مناطق حاشیه راه و... با هدف کاهش تصادفات رانندگی انجام شده است.
نظر شما