حجت الاسلام ابوالفضل بنی احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج با اعلام این خبر گفت: محافل انس با قرآن در محل امامزاده ها و مساجد کرج با حضور قاریان ممتاز کشوری و قاریان کشور مصر برگزار می شود.
وی آستان مقدس امامزاده حسن (ع) را اولین مکان برپایی محفل انس با قرآن در کرج ذکر و عنوان کرد: این آستان مقدس روز جمعه، نهم ماه مبارک رمضان در ساعت شش بعد از ظهر میزبان برپایی محفل روحانی و معنوی محفل انس با قرآن است.
این مسئول ادامه داد: در اولین محفل انس با قرآن در امامزاده حسن، استاد عبدالفتاح طاروطی، قاری ممتازکشور مصر، استاد صالح اطهری فرد و گروه تواشیح الوارثین قرآن را تلاوت می کنند.
بنی احمدی با اشاره به برگزاری محفل معنوی انس با قرآن در مسجد حضرت علی ابن ابیطالب (ع) کرج اظهار داشت: استاد صالح اطهری فرد و استاد جواد ملازاده از قاریان برتر و نمونه کشوری در این مراسم که دهم ماه رمضان برگزار می شود، بعد از نماز مغرب و عشاء به تلاوت قرآن می پردازند.
بنی احمدی امامزاده طاهر (ع)، امامزاده محمد (ع) و امامزاده حیدر (ع) را از دیگر اماکن متبرکه در نظر گرفته شده برای برپایی محافل انس با قرآن برشمرد و افزود: آیات نورانی و روح بخش قرآن کریم در این اماکن متبرکه به ترتیب در شبهای پانزدهم، نوزدهم و بیست و چهارم ماه رمضان بعد از نماز مغرب و عشاء تلاوت می شود.
نظر شما