پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ مرداد ۱۳۸۹، ۱۰:۲۶

پنج محفل انس با قرآن طی ماه رمضان در کرج برپا می شود

پنج محفل انس با قرآن طی ماه رمضان در کرج برپا می شود

استان تهران - خبرگزاری مهر: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه کرج از برپایی پنج محفل انس با قرآن در ماه مبارک رمضان خبر داد.

حجت الاسلام ابوالفضل بنی احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج با اعلام این خبر گفت: محافل انس با قرآن در محل امامزاده ها و مساجد کرج با حضور قاریان ممتاز کشوری و قاریان کشور مصر برگزار می شود. 

وی آستان مقدس امامزاده حسن (ع) را اولین مکان برپایی محفل انس با قرآن در کرج ذکر و عنوان کرد: این آستان مقدس روز جمعه، نهم ماه مبارک رمضان در ساعت شش بعد از ظهر میزبان برپایی محفل روحانی و معنوی محفل انس با قرآن است.

این مسئول ادامه داد: در اولین محفل انس با قرآن در امامزاده حسن، استاد عبدالفتاح طاروطی، قاری ممتازکشور مصر، استاد صالح اطهری فرد و گروه تواشیح الوارثین قرآن را تلاوت می کنند.

بنی احمدی با اشاره به برگزاری محفل معنوی انس با قرآن در مسجد حضرت علی ابن ابیطالب (ع) کرج اظهار داشت: استاد صالح اطهری فرد و استاد جواد ملازاده از قاریان برتر و نمونه کشوری در این مراسم که دهم ماه رمضان برگزار می شود، بعد از نماز مغرب و عشاء به تلاوت قرآن می پردازند.

بنی احمدی امامزاده طاهر (ع)، امامزاده محمد (ع) و امامزاده حیدر (ع) را از دیگر اماکن متبرکه در نظر گرفته شده برای برپایی محافل انس با قرآن برشمرد و افزود: آیات نورانی و روح بخش قرآن کریم در این اماکن متبرکه به ترتیب در شبهای پانزدهم، نوزدهم و بیست و چهارم ماه رمضان بعد از نماز مغرب و عشاء تلاوت می شود.

کد خبر 1134533

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha