۱ شهریور ۱۳۸۹، ۱۳:۲۰

تقاطع غیر همسطح قدمگاه به خمین با 12 میلیارد ریال احداث شد

تقاطع غیر همسطح قدمگاه به خمین با 12 میلیارد ریال احداث شد

اراک - خبرگزاری مهر: مدیرکل راه و ترابری استان مرکزی گفت: تقاطع غیر همسطح قدمگاه به خمین ظرف مدت یکسال و با 12 میلیارد ریال اعتبار ساخته شد.

حسن احمدی‌نوری در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک با بیان اینکه این محور هم اکنون آماده بهره برداری است، اضافه کرد: این تقاطع بر روی جاده رباط میل به ازنا زده شده است و هدف از احداث آن ایجاد ترافیک روان بر روی جاده رباط میل به ازنا و کاهش تصادفات و تلفات جاده ای و عبور ایمن برای عابرین پیاده بوده است.

وی گفت: احداث این پل از دست آورد دور دوم سفر ریاست جمهور به استان مرکزی بوده که ساخت آن نیز100درصد انجام شده و آماده بهره برداری است.
 
مدیرکل راه و ترابری استان مرکزی بیان داشت این تقاطع از اعتبارات ملی هزینه شده و توسط شرکت ناودیس راه ساخته شده است و با نظارت مشاور ره آور و ساخت و توسعه راه‌های کشور بنا شده و مقدار 1000 متر مکعب آسفالت مصرف شده است.
 
نوری در بخش دیگری از سخنان خود از افتتاح و بهره‌برداری از 60 پروژه راهسازی همزمان با هفته دولت در استان مرکزی خبر داد و اظهار داشت: این پروژه‌ها با صرف اعتباری بالغ بر 38 میلیارد و 435 میلیون تومان در هفته دولت به دست دولتمردان مورد افتتاح و بهره‌برداری قرار می‌گیرد.
 
وی اضافه کرد: مجموع اعتبارات هزینه شده از محل اعتبارات ملی، استانی و مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهور به استان مرکزی تامین شده است.
کد خبر 1138639

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha