پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ شهریور ۱۳۸۹، ۱۱:۴۸

موفقیت در تولید سنسور مورد نیاز صنعت داروسازی با فناوری نانو

موفقیت در تولید سنسور مورد نیاز صنعت داروسازی با فناوری نانو

محققان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات فارس با همکاری دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی توانستند نوعی نانو ذرات را تولید کنند که به عنوان سنسور در صنعت داروسازی کاربرد دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر حسین هلی استادیار گروه شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات فارس در این باره گفت: در این پژوهش توانستیم روش بسیار ساده ای برای ساخت نانوذرات با ساختار پوسته- هسته ارائه دهیم ضمن آنکه نشان دادیم که نانوذرات با ساختار پوسته - هسته از همان ذرات با ابعاد میکرومتری و یا ذرات نانومتری با ساختار یکنواخت بدون ساختار پوسته - هسته واکنش پذیری بیشتری دارند.

وی هدف از اجرای این پروژه تحقیقاتی را ساخت نانوذرات کبالت "هگزاسیانوفرات" با ساختار پوسته - هسته ای دانست و اظهار داشت: در این پژوهش ابتدا با انجام واکنش شیمیایی و با افزایش مخلوطی از یون های آهن 2 و 3 به محلول قلیایی به رسوب هسته اکسید آهن رسیدیم. سپس با افزایش نانوذرات هسته‌ اکسید آهن به محلول رقیقی از اسید کلریدریک، افزایش محلولی از سدیم "هگز اسیانوفرات" و افزایش محلول کبالت 3، نانوذرات هسته اکسید آهن- پوسته کبالت هگزاسیانوفرات را سنتز کردیم.
 
هلی با بیان اینکه این پژوهش با همکاری دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی اجرا شد افزود: از این نانوذرات می توان در سنسورهای اندازه گیری داروها و مواد بیولوژیک استفاده کرد.
کد خبر 1142839

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha