تقی خدادادی در گفتگو با خبرنگار مهر در ساری اظهار داشت: هفدهمین دوره این مسابقات که قرار بود اوایل مهرماه در مازندران برگزار شود به علت حضور کم تیمهای مطرح خارجی با موافقت فدراسیون جهانی دوچرخه سواری و فدراسیون دوچرخه سواری کشورمان به اواخر مهرماه موکول شد.
وی افزود: هفدهمین دوره بین المللی دوچرخه سواری تور خزر جام سرداران و ده هزار شهید مازندران در اعلام جدید از28مهرماه تا دوم آبان ماه در این استان برگزار می شود.
دبیر هیئت دوچرخه سواری مازندران تصریح کرد: برای شرکت در این مسابقات تاکنون فقط کشورهای ارمنستان ، ترکمنستان، بحرین وعراق اعلام آمادگی کردند.
خدادای اضافه کرد: در نظر است برای این افزایش تعداد تیم های مطرح خارجی در جلسه هفته آینده مسئولان فدراسیون دوچرخه سواری و مسئولان اداره کل تربیت بدنی مازندران شرایط حضور تیم خارجی بیشتر ودر خور شان مازندران را برای این مسابقات فراهم کنند.
وی ادامه داد: از سرمربی تیم ملی دوچرخه سواری کشورمان خواسته ایم تا با توجه به ارتباط نزدیک وی با تیم های مطرح خارجی به ویژه تیم های باشگاهی اروپایی، شرایط حضور آنان را در توردوچرخه سواری مازندران فراهم آورد.
دبیرهیئت دوچرخه سواری مازندران خاطرنشان کرد: برای این رقابت ها از تیم های داخلی هم دعوت شده است.
خدادادی یادآورشد: هفدهمین دوره بین المللی دوچرخه سواری تور خزر جام سرداران و ده هزار شهید مازندران در پنج مرحله که مرحله اول تایم تریل انفرادی در جاده خزر آباد ساری به مسافت چهار کیلومتر و چهارمرحله استقامت جاده در مسیرشهرهای ساری به بابلسر، بابلسربه چالوس ، چالوس به رامسر و رامسر به کلاردشت در مجموع به طول 391 کیلومتر است برگزار می شود.


نظر شما